03.01.2012 17:40

Lexmark je vodilni ponudnik na področju storitev upravljanja tiskanja

Analitsko podjetje IDC je v svojem poročilu MPS MarketScape report družbo Lexmark International predstavilo kot vodilnega ponudnika storitev upravljanja tiskanja (MPS). Med vsemi ponudniki storitev upravljanja tiskalniških okolij in tiskanja je družba Lexmark prejela najvišje ocene za strategijo in ponudbo storitev, uporabniške storitve ter operativno izvajanje storitev.

Lexmark je IDC-jeve analitike prepričal s svojo globalno ponudbo storitev upravljanja tiskanja, znanjem, specifičnim za omenjeno industrijo, izkušnjami pri prenovi poslovnih procesov ter pomočjo strankam pri uveljavljanju strategije Print Less za zmanjšanje količin izpisanih dokumentov.

Lexmarkova strategija na področju storitev za upravljanje tiskanja obsega vrsto rešitev, specializiranih za posamezna področja oziroma industrije. Visoko optimizirane storitve so na voljo za proizvodna podjetja, finančne ustanove, trgovino, organizacije v javnem sektorju, zdravstvo, izobraževalne ustanove in druga podjetja. Skupni imenovalec storitev je visoka učinkovitost, ki podjetjem pomaga do bolj učinkovitega poslovanja in posledično večje konkurenčnosti. V zadnjih 24 mesecih je Lexmark podpisal 23 pogodb za upravljanje tiskanja v največjih svetovnih podjetjih, ki se nahajajo na seznamih Global 500 ali Fortune 500.

“Ključni dejavnik uspeha ponudnikov storitev upravljanja tiskanja je njihova možnost prilagoditve in upravljanja poslovnih procesov. Zelo pomembna so tudi vertikalna znanja ter kombinacija tehnologije in storitev, s katerimi ponudnik storitve prilagodi potrebam strank. Lexmar je dokazal svoje kompetence z razvojem naprednih poslovnih procesov in rešitev s področja upravljanja tiskanja,” je povedala direktorica raziskav na področju tiskalniške programske opreme, potrošnega materiala in storitev v družbi IDC Holly Muscolino.

“Številna največja podjetja na svetu zaupajo Lexmarku izpisovanje dokumentov ter optimizacijo poslovnih procesov, povezanih z dokumenti. Medtem ko se konkurenti osredotočajo predvsem na odstranjevanje in konsolidacijo tiskalniških naprav, mi strankam do učinkovitosti in produktivnosti pomagamo z optimizacijo tiskalniške infrastrukture ter prenovo poslovnih procesov,” je povedal Lexmarkov podpredsednik ter vodja oddelka tiskalniških rešitev in storitev Marty Canning.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

TRACE BS d.o.o.