Računalništvo, telefonija
12.03.2012 18:56

Deli z drugimi:

Share

Lexmark kupil podjetje Brainware

Lexmark kupil podjetje Brainware
Lexmark kupil podjetje Brainware

Družba Lexmark je kupila luksemburško podjetje BDGB Enterprise ter njegovo ameriško podružnico Brainware Inc. za okoli 148 milijonov ameriških dolarjev. S tem nakupom Lexmark širi ponudbo rešitev in storitev na področjih upravljanja vsebin ter upravljanih tiskalniških storitev (MPS).

Podjetje Brainware, ki je specializirano za pametne rešitve zajema podatkov, se bo pridružilo oddelku Perceptive Software. Izvršni direktor podjetja Brainware Carl Mergele pa bo odgovoren neposredno Lexmarkovemu podpredsedniku ter izvršnemu direktorju oddelka Perceptive Software Scottu Coonsu.

Brainware platforma za pameten zajem podatkov, poimenovana Brainware Distiller, zna z visoko natančnostjo izluščiti pomembne podatke in informacije iz papirnatih in elektronskih dokumentov, jih preveriti ter posredovati v sisteme za upravljanje podatkov, sisteme za vodenje poslovanja in/ali sisteme za upravljanje financ. Brainware Distiller strankam omogoča bolj učinkovito procesiranje računov, naročil, posojil in drugih finančnih ter poslovnih dokumentov. Omenjeno rešitev bo Lexmark vključil v svoje rešitve s področja upravljanja poslovnih procesov ter rešitve za upravljanje vsebin Perceptive Software. Tako bo Lexmark svojim strankam ponudil še bolj celovito poslovno programsko opremo za spremljanje celotnega tokokroga dokumentov v podjetjih in korporacijah, saj bo ta podpirala zajem, upravljanje in dostop do poslovnih informacij v vseh poslovnih procesih, ki imajo opravka z dokumenti.

Rešitve in storitve podjetja Brainware danes uporabljajo številna podjetja s področja zdravstva, financ, trgovine, energetike, proizvodnje ter tehnologije. Omenjeno podjetje ima svoje podružnice v ZDA, Angliji, Švici in Nemčiji.

“Z nakupom podjetja Brainware bo Lexmark še dodatno okrepil svojo vodilno vlogo na področju upravljanih tiskalniških storitev. Inovativno in pametno tehnologijo zajema in obdelave podatkov bomo vgradili v številne rešitve, ki jih naše stranke uporabljajo po celem svetu,” je povedal predsednik in izvršni direktor družbe Lexmark Paul Rooke.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več