Računalništvo, telefonija
12.11.2014 14:24

Deli z drugimi:

Share

Lexmark med najboljšimi ponudniki storitev upravljanja tiskanja in vsebin

Družba Lexmark je bila s strani analitičnega podjetja Gartner izbrana v magični kvadrant vodilnih podjetij na področju storitev upravljanja tiskanja "Magic Quadrant for Managed Print and Content Services". Podjetje Gartner periodično izdaja poročila o tiskalniški industriji ter na področju upravljanja dokumentov in v njih tudi predstavi vodilna podjetja, ki jih uvršča v t. i. magični kvadrant. Podjetje Lexmark odlikuje celovitost vizije na področju tiskanja ter upravljanja vsebin in sposobnost njene uresničitve.
Lexmark
Lexmark

Gartner med vodilna podjetja na področju tiskanja in upravljanja vsebin uvršča ponudnike, ki premorejo sodobne tiskalnike in pametne večopravilne naprave ter nudijo napredne storitve s področja tiskanja ter upravljanja poslovnih vsebin ne glede na lokacijo svojih strank. Visok nivo storitev in dodana vrednost storitev sta zelo pomembni. Lexmark izredno veliko vlaga v to področje in že snuje rešitve prihodnosti upravljanja vsebin.

V zadnjih 24 mesecih je družba Lexmark pridobila kar 22 novih pogodb s področja upravljanja storitev tiskanja v velikih podjetjih, ki jih najdemo na lestvicah največjih podjetij Global 500 ali Fortune 500. Zelo zgovoren je tudi podatek, da so od lanskega leta Lexmarku prav vse stranke, ki uporabljajo njegove storitve upravljanja tiskanja, obnovile pogodbe. Lexmark je tudi eden redkih ponudnikov, ki visok nivo storitev upravljanja tiskanja zagotavlja na globalni ravni. Podjetje je specializiralo svoje rešitve za posamezne panoge, kot so bančništvo, proizvodnja, trgovina in številne druge.

“Lexmark je že vrsto let vodilno podjetje na področju implementacij tiskalniških rešitev v posameznih panogah gospodarstva, ki smo jih v zadnjih letih še nadgradili z upravljanimi storitvami tiskanja. S prevzemi podjetij, ki so ponujala napredno programsko opremo za upravljanje vsebin, denimo Perceptive Software, pa smo poskrbeli, da so naše storitve upravljanja tiskanja in drugih vsebin v poslovnih okoljih preprosto boljše od ostalih ponudnikov. Veseli nas, da je družba Gartner prepoznala prednosti, ki jih nudimo poslovnim okoljem in nas uvrstila na vodilni položaj v svojem magičnem kvadrantu,” je povedal Lexmarkov podpredsednik ter vodja oddelka tiskalniških rešitev in storitev Marty Canning.

Poleg Gartnerjevega priznanja je korporacija Lexmark letos že prejela tudi priznanje za vodilno vlogo na področju upravljanja tiskanja in dokumentnih storitev s strani podjetja IDC, medtem ko je organizacija Quocirca Lexmark že tri leta zapored imenovala za vodilno podjetje na področju upravljanih tiskalniških storitev.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več