Računalništvo, telefonija
27.10.2015 18:47

Deli z drugimi:

Share

Lexmark med vodilnimi podjetji za upravljanje poslovnih vsebin

Analitsko podjetje Gartner je družbo Lexmark že tretje leto zapored uvrstilo v t. i. magični kvadrant najboljših ponudnikov rešitev s področja upravljanja poslovnih vsebin, podatkov in dokumentov. V svojem oktobrskem poročilu s področja Enterprise Content Management (ECM) je Gartner ocenil kar 20 ponudnikov.
Lexmark logo 2015
Lexmark logo 2015

Lexmarkova ECM-platforma obvlada tako upravljanje vsebin kot tudi procesov, inteligenten zajem vsebin ter njihovo napredno iskanje, tako datotek, dokumentov kot video posnetkov. S tem odpravlja meje, ki so tipično prisotne v poslovnih okoljih, ko je govora o povezovanju poslovnih aplikacij, procesov, podatkov in informacij, saj celovito upravlja z vsemi naštetimi deležniki.

Omenjena rešitev je na voljo in že prilagojena dejavnostim podjetij iz številnih panog gospodarstva, podjetjem vseh velikosti pa olajša upravljanje finančnega področja, nabave, kadrovanja in številnih drugih. Skupni imenovalec je bistveno višja učinkovitost dela zaposlenih, saj sodobna tehnologija nenehno spremlja njihov napredek in razvoj. Lexmark je rešitev prilagodil tudi potrebam zdravstvenih ustanov, tako bolnišnic, zdravstvenih domov in zasebnih ponudnikov zdravstvenih storitev – vsi imajo boljši pregled nad informacijami glede zdravja pacientov.

Lexmarkov poslovna programska oprema omogoča večkanalno poslovno interakcijo s strankami – vedno, povsod in preko vseh kanalov. Rešitve stremijo k avtomatizaciji in operativni učinkovitosti pisarniškega in zalednega dela poslovanja, z njimi pa podjetja poskrbijo za večjo konkurenčnost. Boljše poslovanje je neposreden rezultat boljše uporabniške izkušnje in večje zvestobe strank.

“Stalna prisotnost v vodilnem, t. i. magičnem kvadrantu družbe Gartner na področju rešitev ECM potrjuje, da Lexmarkove rešitve strankam prinašajo dodano vrednost. Z zajemom vseh vrst vsebin in njihovim povezovanjem preko različnih aplikacij, platform ali procesov podjetjem omogočamo, da gradijo boljše odnose s svojimi strankami,” je povedal Lexmarkov podpredsednik ter vodja oddelka Enterprise Software Reynolds C. Bish.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več