Računalništvo, telefonija
05.08.2015 14:22
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lexmark ostaja vodilni ponudnik na področju upravljanih storitev tiskanja

Družba Lexmark International je dosegla novo priznanje za svoje rešitve in storitve s področja upravljanih storitev tiskanja. Analitsko podjetje Quocirca ga je v svoji letni raziskavi področja zunanjega izvajanja storitev tiskanja (Managed Print Services - MPS) že četrto leto zapored označilo za vodilnega ponudnika tovrstnih storitev.
Lexmark vodilni na področju upravljanih storitev tiskanja
Lexmark vodilni na področju upravljanih storitev tiskanja

Letno poročilo, ki ga je podjetje Quocirca pripravilo o trgu ponudnikov zunanjega izvajanja storitev tiskanja (Quocirca Managed Print Services Landscape 2015), zagotavlja pregled med ponudniki in razvojnimi trendi na evropskem trgu storitev zunanjega izvajanja tiskanja.

Podjetje Quocirca je družbo Lexmark označilo za globalnega ponudnika upravljanih storitev tiskanja in poslovne programske opreme za upravljanje vsebin, pri čemer se je strateško še okrepila z nakupi podjetij Kofax in ReadSoft. Analitiki so Lexmarku prisodili visoko oceno pri integraciji rešitev s področja porazdeljenega zajema in upravljanja vsebin (ECM) ter upravljanja/prenove poslovnih procesov (BPM). Najvišje ocene je podjetje prejelo v segmentih strategije MPS, geografske prisotnosti in zmogljivosti, podpore različnim proizvajalcem, avtomatizacije tokokroga dokumentov ter podpore mobilnemu tiskanju in rešitvam računalniškega oblaka ter velikih podatkov. Lexmark namreč celovito upravlja z lastnimi storitvami, rešitvami, programsko in strojno opremo ter samo tehnologijo, zato se za razliko od drugih ponudnikov, ki uporabljajo partnerske modele, s svojim pristopom ene infrastrukture/ekosistema lahko hitreje odzove na specifične potrebe strank.

Omenjeno poročilo, ki premore tudi podrobne ocene posameznih ponudnikov storitev MPS ter osvetljuje aktualne trende razvoja tega področja, izpostavlja predvsem pomembnost kakovostne integracije upravljanih storitev tiskanja s poslovnimi procesi podjetij. In prav na tem področju Lexmark zadnja leta najbolj blesti, saj podjetjem pomaga oblikovati visokoučinkovite delovne tokove dokumentov. Analitike podjetja Quocirca je prepričala tudi širina Lexmarkovih rešitev, namenjenih različnim industrijam.

“V Lexmarku smo veseli ponovnega priznanja s strani podjetja Quocirca, ki Lexmark uvršča med vodilne ponudnike upravljanih storitev tiskanja. Stranke po celem svetu prav tako ugotavljajo, da jim prav Lexmark s celovitim naborom storitev, tiskalnikov, programske opreme in spremljajočih rešitev lahko zagotovi učinkovito upravljanje njihovega digitalnega in papirnega okolja, zato nam v upravljanje tiskalniška in dokumentna okolja zaupa vedno več podjetij vseh velikosti,” je povedal Lexmarkov podpredsednik in predsednik področja upodabljanja in storitev Marty Canning.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več