25.04.2012 12:53

Lexmark predstavil novi družini barvnih laserskih tiskalnikov

Družba Lexmark je predstavila novi družini izdelkov, in sicer pametne večopravilne naprave Lexmark X740 ter tiskalnike Lexmark C740. Nove naprave uporabljajo lasersko tehnologijo barvnega tiska in so namenjene srednje velikim delovnim skupinam med 10 in 15 uporabniki, ki zahtevajo visoko produktivnost, visoko kakovost izpisa ter napredno programsko podporo poslovanju.
Lexmark predstavil novi družini barvnih laserskih tiskalnikov

Naprave iz družin Lexmark X740 in Lexmark C740 so opremljene z velikim 7- oziroma 4,3-palčnim barvnim zaslonom, ki je občutljiv na dotik, uporabniki pa ga uporabljajo podobno kot tablični računalnik. Modeli iz družine Lexmark C748 so hkrati tudi prvi cenovno dostopni poslovni tiskalniki na trgu (s ceno, nižjo od 1.000 ameriških dolarjev), ki premorejo barvni in na dotik občutljiv zaslon. Naprave imajo prednaloženih več aplikacij, ki omogočajo lažje delo ter opravila z različnimi dokumenti. S pomočjo teh aplikacij lahko podjetja delo z dokumenti povsem prilagodijo svojim potrebam in tako pomembno privarčujejo na času.

Nove naprave nudijo visoko zanesljivost barvnega izpisa – od prve do zadnje strani. Opremljene so namreč z rešitvijo Lexmark Color Replacement, ki podjetjem omogoča, da v naprave shranijo prednastavitve barv, ki jih uporabljajo v svojih dokumentih. Največja skupna kapaciteta papirja znaša 4300 listov, kar je hkrati tudi največ med vsemi proizvajalci v tej kategoriji naprav. Dodatna predala s kapaciteto 2000 ali 550 listov pa uporabnikom omogočata še večjo avtonomijo in dodatno prilagodljivost tiskalniškim nalogam. Podjetja lahko na napravah iz družin Lexmark X740 ter Lexmark C740 tiskajo napredne izdelke v kakovostnih barvah in z največjo natančnostjo ter posledično prihranijo stroške predaje materialov (brošure, katalogi ipd.) v tiskanje zunanjim izvajalcem.

“Lexmarkove inovativne in pametne naprave nudijo več naprednih funkcionalnosti, ki do zdaj niso bile prisotne v tem segmentu. Naše stranke so lahko zanesejo, da jim bodo nove naprave omogočile kakovostno izkušnjo pri izpisovanju barvnih dokumentov ter še dodatno poenostavile in pohitrile delo s papirnimi dokumenti ter njihov prenos v digitalno obliko,” je povedal Lexmarkov podpredsednik ter vodja oddelka tiskalniških rešitev in storitev Marty Canning.

Velik poudarek je Lexmark namenil varnosti podatkov, saj so funkcije avtentikacije, avtorizacije, preverjanja uporabnikov ter zanesljivega brisanja podatkov na vgrajenem disku vgrajene serijsko, kar organizacijam z naprednimi zahtevami glede varnosti prihrani nakupe različnih varnostnih dodatkov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50