Računalništvo, telefonija
19.11.2012 13:26

Deli z drugimi:

Share

Lexmark Secure Content Monitor zmanjšuje varnostna tveganja

Družba Lexmark predstavlja novo varnostno rešitev Lexmark Secure Content Monitor. Ta skrbi za prepoznavo in sledenje morebitnim vdorom ter spremlja ter preprečuje odtekanje občutljivih informacij. Varnostna rešitev z zmanjševanjem tveganja izgube ali kraje poslovnih podatkov dodatno in samodejno ščiti podjetja in organizacije ter povečuje produktivnost zaposlenih.
Lexmark Secure Content Monitor zmanjšuje varnostna tveganja
Lexmark Secure Content Monitor zmanjšuje varnostna tveganja

Lexmark Secure Content Monitor lahko podjetjem prihrani ogromno stroškov na področju zagotavljanja združljivosti z vladnimi ter industrijskimi standardi oziroma regulativo. Večina podjetij danes ustrezno ščiti pretok zaupnih in občutljivih podatkov ter informacij pri prenosu po elektronski pošti, zato pa so toliko bolj ranljiva za varnostne napade na digitalne dokumente, poslane preko tiskalnikov in večopravilnih naprav, ter neavtorizirane vpoglede v papirnate dokumente. Takšne napake lahko podjetje drago stanejo, tako s finančnega vidika kot tudi z vidika izgube ugleda in celo poslovanja. Posamezen varnostni incident oziroma vdor in kraja podatkov velika podjetja v povprečju stane okoli 8 milijonov dolarjev, ugotavlja pred kratkim opravljena raziskava.

Lexmark Secure Content Monitor podjetjem in organizacijam nudi:

  • Samodejni zajem in zbiranje informacij, ki se nahajajo v dokumentih, shranjenih v sistemu upravljanja vsebin (ECM).
  • Dostopa do elektronskih različic dokumentov v njihovi pristni obliki – npr. ob kopiranju, skeniranju, e-poštnem pošiljanju ali faksiranju.
  • Vzpostavitev proaktivnih opozoril, ki se aktivirajo med nepooblaščenimi iskanji vsebin v sistemu ECM. Tako podjetja prepoznajo grožnje še preden le-te povzročijo škodo.
  • Pomoč pri zagotavljanju združljivosti z regulatornimi zahtevami različnih vladnih organizacij.

“Lexmark premore obilo znanja in izkušenj s področja vladnih organizacij, zdravstva, proizvodnje in financ, kjer je upravljanje občutljivih in zaupnih informacij ključnega pomena za uspeh podjetja ali organizacije. Podatki se med družbami in njihovimi zaposlenimi, strankami ter uporabniki izmenjujejo dnevno, rešitev Lexmark Secure Content Monitor pa podjetjem in organizacijam znižuje tveganje, povezano z dostopom do občutljivih informacij in njihovim deljenjem nepooblaščenim osebam,”

je povedal Lexmarkov podpredsednik ter vodja oddelka tiskalniških rešitev in storitev Marty Canning.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več