Računalništvo, telefonija
20.02.2017 18:31
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lexmark tiskalniške in dokumentne rešitve so najboljša izbira za zdravstvo

Lexmark tiskalniške in dokumentne rešitve so najboljša izbira za zdravstvo
Lexmark tiskalniške in dokumentne rešitve so najboljša izbira za zdravstvo

Lexmark je prejel novo nagrado vodilnega laboratorija za preizkušanje tiskalnikov in multifunkcijskih naprav – Buyers Laboratory Inc. (v nadaljevanju BLI). Ta je družbo Lexmark prepoznal kot vodilnega ponudnika dokumentnih rešitev in povezanih storitev za področje zdravstva – 2017 PaceSetter in Healthcare. Preizkuševalci so pohvalili izjemen nabor tiskalniških in večopravilnih naprav, dokumentne rešitve in storitve, ki jih Lexmark nudi zdravstvenim ustanovam.

Lexmark se je odrezal najbolj med ponudniki laserskih tiskalnikov in večopravilnih naprav formata A4 in A3, torej prav tistimi, ki so v začetku meseca s strani BLI prejele nagrade za najboljše barvne tiskalnike in večopravilne naprave leta 2017 (ang. 2017 Color Printer/MFP Line of the Year). BLI je visoko ocenil tudi Lexmarkove edinstvene dokumentne rešitve, prilagojene rabi v zdravstvenih ustanovah, in posebej pohvalil aplikacijo Lexmark Downtime Reports, ki zdravstvenemu osebju zagotavlja stalen dostop do podatkov o pacientih – zdravstvenega kartona, izvidov različnih poročil.

“Zdravstvene klinike, ambulante in negovalni centri in druge manjše zdravstvene ustanove in izvajalci zdravstvenih storitev se soočajo z enakimi regulatornimi zahtevami in izzivi s področja informacijske varnosti kot bolnišnice, a pogosto nimajo na voljo lastnega IT-oddelka za upravljanje s podatki in tiskalniško infrastrukturo. Večina jih izbere zunanje izvajalce, ki jim pomagajo premostiti ta bremena. Naša raziskava je pokazala, da Lexmark ponuja ne le najboljše tiskalnike in večopravilne naprave, temveč tudi programsko opremo in strokovno znanje, prilagojeno zdravstvenemu okolju, zato omenjene ustanove z nakupom ali najemom njegovih rešitev dobijo preprosto največ, “je povedal direktor oddelka za analize delovnih tokov pri BLI Jamie Bsales.

“Zelo smo ponosni na prejeto nagrado BLI PaceSetter za področje zdravstva,” je dejal podpredsednik in finančni direktor Lexmarka Brock Saladin in nadaljeval: “Lexmark je uspel združiti več kot 25 let izkušenj in znanja ter pripraviti namenske rešitve za področje zdravstva, ki zdravstvenim ustanovam pomagajo premostiti največje izzive upravljanja dokumentacije in informacij ter posledično tudi pomagajo pacientom do čim hitrejše povrnitve zdravja.”

Nagrada BLI PaceSetter je namenjena podjetjem, ki izstopajo s svojo celovitostjo ponudbe in narekujejo trende. Ponudnike strokovna komisija ocenjuje v osmih kategorijah, kot so strojna in programska oprema, storitve, podpora, varnost, profesionalne storitve, industrijski certifikati ter razmerje cena/zmogljivost.

Več informacij o Lexmarkovih rešitvah s področja zdravstva.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več