22.05.2015      9:09
LG 34UM67

LG in AMD s širokozaslonskim monitorjem za igre

LG je v sodelovanju s podjetjem AMD v monitor IPS formata 21:9 vključil tehnologijo FreeSync, ki zagotavlja najboljšo izkušnjo računalnikih iger brez trganja ali zamrzovanja slike. LG je v sodelovanju s podjetjem AMD v monitor IPS formata 21:9 vključil tehnologijo FreeSync, ki zagotavlja najboljšo izkušnjo računalnikih iger brez trganja ali zamrzovanja slike.

S hitrim razvojem vrhunskih tehnoloških možnosti uporabniki še naprej iščejo odgovor na to, kateri monitorji in možnosti najbolje odgovorijo na njihove želje. Partnerstvo med podjetjema LG Electronics (LG) in AMD je pritegnilo pozornost panoge razvijalcev računalniških iger, saj bo njuno sodelovanje postavilo nove standarde za osupljivo izkušnjo iger.

Nebesa za igralce: LG-jev izjemno širokozaslonski monitor formata 21:9 in tehnologija AMD FreeSync

Kot vodilni proizvajalec monitorjev formata 21:9 je LG tehnologijo AMD FreeSync vključil v svoj monitor, namenjen igralcem računalniških iger (model 34UM67). Model 34UM67 ima vključeno tehnologijo AMD FreeSync, s čimer zagotavlja brezhibno izkušnjo spletnega igranja vlog (MMORPG), ki je ne ovirajo trganje slike, zakasnitve vhodnega signala ter zamrzovanje slike. Tako je 34UM67 edini monitor formata 21:9 s podporo za tehnologijo FreeSync. Ob tem ne zagotavlja le najbolj kakovostnega zaslona v tem formatu, temveč vključuje tudi dinamično frekvenco osveževanja, ki podpira hitrosti osveževanja do 75 Hz.[1]

Veliki zaslon IPS meri 34 palcev in odstranjuje vse vizualne napake, ki bi bile lahko posledica širokih vidnih kotov. Poleg tega prijetno preseneča tudi barvna paleta sRGB99% z jasnimi in živimi barvami, ki jih je mogoče pogosto videti na vrhunskih modelih za profesionalne uporabnike. Ena od prepoznavnih lastnosti monitorja 34UM67 je tudi način sinhronizacije Dynamic Action Sync, ki zakasnitev dohodnega signala zmanjša na do 9,6 ms, kar potrjuje tudi podjetje TÜV Rheinland PRAD ProAdviser GmbH & Co., ki na podlagi zakasnitev vhodnega signala izdelke razdeli v tri razrede in je model 34UM67 uvrstila v najvišji razred.

Dodatne prednosti: dinamična sinhronizacija Dynamic Action Sync in stabilizacija črne barve

Monitor 34UM67 je oblikovan, da bi pomagal igralcem, in vključuje številne koristne možnosti, s katerimi lahko skrajšajo svoj odzivni čas, z manj dela spremenijo nastavitve in izboljšajo vizualno podobo svojih iger. Možnost Black Stabilizer prikaže več podrobnosti, saj samodejno zazna najtemnejše dele prizora in poveča njihovo svetlost. Prav tako zmanjša intenzivnost nenadnih bliskov, ki lahko zmotijo igralce. Nadvse koristen je tudi način dinamične sinhronizacije Dynamic Action Sync, saj zmanjša zakasnitve vhodnega signala in zagotavlja brezhibno gibanje.

LG in AMD: podjetji na vrhu ostajata s sodelovanjem

Pri zagotavljanju najbolj prepričljivih izkušenj računalniških iger je LG-jev monitor 21:9 UltraWide 34UM67 s tehnologijo AMD FreeSync najboljša kombinacija, ki jo je mogoče dobiti. Igralci lahko sedaj uživajo v najboljši vizualni izkušnji na širokozaslonskem monitorju IPS formata 21:9, ki zagotavlja široke vidne kote, obenem pa jim tehnologija AMD FreeSync zagotavlja brezhibno igralno izkušnjo.

»Končno smo odpravili trganje in zamrzovanje slike, ki že 30 let pestita igralce na osebnih računalnikih,« je na dogodku CES povedal Roy Taylor 2015, podpredsednik skupine za partnerje ISV/IHV v podjetju AMD. »AMD je navdušen nad modelom LG 34UM67, ki je zasnovan za najboljšo izkušnjo računalniških iger in izboljšan s tehnologijo AMD FreeSync.«

»Pričakujemo, da bomo še razširili družino monitorjev 21:9 UltraWide, saj smo uvideli, da ima velik potencial,« je povedal In-kyu Lee, višji podpredsednik in vodja oddelka za televizijske sprejemnike in monitorje v podjetju LG Electronics Home Entertainment Company. »LG 34UM67 je edini monitor formata 21:9 s tehnologijo AMD FreeSync. Med igralci bo vzbudil zanimanje, saj nudi vrhunsko zmogljivost in prepričljivo izkušnjo računalniških iger.«

LG-jev model 34UM67 bo na slovenskem trgu na voljo od konca maja 2015 za priporočeno prodajno ceno 609,90 evra z DDV.

Več informacij o monitorju vam je na voljo tukaj.

[1] Možnost FreeSync je na voljo le, če je monitor priklopljen na priključek Display Port.

Povezave:LG

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  Zgleda, da prav tako 925.
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Krivici za slab rezultat smo uporabniki ...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
sibyte  |  Kateri model pa imaš? Jaz sem na moji Lu...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
fabjanjan01  |  W10M je čist uredu platforma, sam jo vsi...
Telefon iPhone izgublja delež trga kot za sta... 8
Justin.Forfunky  |  10.0.14393.448 devetega novembra?