Računalništvo, telefonija
16.06.2016 18:19

Deli z drugimi:

Share

LinkedIn izobraževanje

Think big and act ambitious! The largest business network will help you grow.
LinkedIn izobraževanje
LinkedIn izobraževanje

Httpool je v sodelovanju z LinkedInom pripravil srečanje v Radison Blu Plaza Hotelu, kjer je Ian Hurlock, Partner Sales Manager, EMEA iz LinkedIna, predstavil, kako razmišljati »na veliko« in razširiti svoj posel z največjim profesionalnim omrežjem na svetu. Velik poudarek je namenil vlogi in moči, ki jo ima pri tem vsebinski marketing in kako vsebino na LinkedInu še izboljšati.

V nadaljevanju srečanja je Tadej Rovtar, strateški direktor projektov iz Httpoola, predstavil najnovejše možnosti oglaševanja na LinkedInu, moč personaliziranih sporočil in pomen relevantnih vsebin. Udeleženci so spoznali številne načine, s katerimi LinkedIn zagotavlja kakovostno in natančno opredelitev ciljne skupine in targetiranje. Pogled je bil usmerjen tudi na primere uspešnih slovenskih kampanj in dobrih praks.

Podjetji Httpool in LinkedIn sta z lanskim letom sklenila strateško sodelovanje, Httpool pa je danes ekskluzivni zastopnik LinkedIn oglasnega prostora v 19 državah Srednje in Vzhodne Evrope. Agencije in oglaševalci so ob podpori Httpoola deležni vseh priložnosti, ki jih LinkedIn ponuja tudi slovenskim oglaševalcem doma, kakor tudi v vseh državah sveta.

LinkedIn je z več kot 384 milijoni uporabnikov v več kot 200 državah največje spletno omrežje poslovnih uporabnikov na svetu. V Sloveniji je 211 tisoč aktivnih uporabnikov na LinkedInu. Platforma združuje v Srednji in Vzhodni Evropi več kot 13 milijonov uporabnikov in je dostopna v 24 jezikih. Vse več slovenskih podjetij zato prepoznava LinkedIn kot idealen komunikacijski kanal, ki odpira vrata poslovnim priložnostim z domačimi in tujimi potencialnimi partnerji.

Veliko zanimanje podjetij in številen odziv udeležencev na srečanje nedvoumno dokazuje, da LinkedIn nima več le zaposlitvene vloge. LinkedIn predvsem povezuje strokovno in poslovno javnost širom sveta. S svojo tehnološko platformo in rešitvami pomaga graditi skupnost, ustvarjati relevantne vsebine, obveščati skrbno izbrano ciljno javnost, pridobivati kakovostne kontakte in graditi odnos s potencialnimi strankami. LinkedIn tako ustvarja poslovne priložnosti in širi posel doma in zunaj naših meja.

»Ekskluzivno sodelovanje z LinkedInom popolnoma ustreza naši »cross-channel« poziciji. Omogoča nam edinstveno prednost na trgu in priložnost, da tudi v segmentu poslovanja s podjetji našim partnerjem ponudimo nove in učinkovite komunikacijske kanale in jim pomagamo rasti in širiti poslovanje tudi zunaj naših meja,« je dodala Nataša Smirnov, direktorica Httpool Slovenije.

Med številnimi udeleženci tokratnega srečanja so bili prisotni tudi STO – Slovenska turistična organizacija, Si.mobil, Nova KBM, Generali, Toyota Adria, Pivka, Iskratel, SnT in drugi.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HTTPOOL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HTTPOOL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HTTPOOL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več