04.09.2015 12:48
Posodobljeno 9 let nazaj.

MEDION s premijskim LTE pametnim telefonom

Družba MEDION je na sejmu IFA predstavila vrhunski telefon MEDION X5020. Telefon, ki ima nameščen operacijski sistem Android 5.0 (nadgradljiv na 5.1), podpira hitra mobilna omrežja 4G/LTE, na voljo pa bo v črni ali beli barvi.
MEDION X5020

Odličen zaslon telefona pred poškodbami in praskami varuje steklo Corning Gorilla Glass. Pod zaslonom je vgrajen zmogljiv osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon 615, ki v kombinaciji s 3 GB delovnega pomnilnika omogoča, da je MEDION X5020 zlahka kos vsem aplikacijam in igram. Velik zaslon z diagonalo 12,7 cm (5 palcev) in matriko IPS prikazuje kristalno čisto sliko v ločljivosti 1920×1080 pik. Na hrbtni strani je vgrajena kamera ločljivosti 13 milijonov pik, pri fotografiranju ali snemanju pa ji pomagajo bliskavica, sistem samodejnega ostrenja ter digitalna povečava. Na prednji strani slike in video zajema kamera ločljivosti 5 milijonov pik. MEDION X5020 ima vgrajenega 32 GB pomnilnika za hrambo podatkov, uporabnik pa ga z vstavitvijo kartice micro SD lahko še dodatno razširi za do 128 GB.

MEDION X5020 bo všeč tudi klepetuljam, saj vgrajena baterija zmogljivosti 2600 mAh zagotavlja do 440 minut pogovorov, telefon pa lahko v pripravljenosti ostane do 185 ur. V telefon lahko vstavimo dve kartici micro-SIM in sočasno uporabljamo dve telefonski številki. Brezžični sprejemnik standarda 802.11ac omogoča hitre prenose video posnetkov in glasbe ter hipno nalaganje vsebin spletnih strani.

Pozneje letos bo MEDION pripravil še malce strojno okrnjeno različico telefona. Model X5004 bo soroden modelu X5020, ločil se bo le po manjši količini pomnilnika (2 GB) in hrambe podatkov (16 GB).

Pametna telefona MEDION X5020 in MEDION X5004 bosta naprodaj za 299 oziroma 249 evrov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

COMTRADE d.o.o.