Računalništvo, telefonija
21.03.2014 14:45

Deli z drugimi:

Share

Mikrografija na Cebit-u 2014

Mikrografija - ponudnik storitev obvladovanja dokumentov in e-hrambe, se je predstavila na največjem informacijsko-tehnološkem sejmu na svetu, ki je potekal od 10. do 14. marca, v Hannovru, v Nemčiji. Prvič kot razstavljalci, so z izkupičkom sejma več kot zadovoljni.
Sejemska ekipa Mikrografije na Cebitu
Sejemska ekipa Mikrografije na Cebitu

Sejma smo se udeležili skupaj s še 12 IT podjetji iz Slovenije, pod okrijem agencije SPIRIT Slovenija in GZS. Sejem je obiskovalcem postregel s približno 3400 razstavljavci in 300 »start-up« podjetji. Mikrografija se je na CeBit podala z namenom krepitve promocije in prepoznavnosti podjetja, iskanja novih priložnosti za prodor na tuja tržišča in spoznavanje novih poslovnih partnerjev.

Pred odhodom na sejem smo si zastavili cilje, ki jih želimo z nastopom doseči, ki pa smo jih močno presegli. Na sejmu smo poleg krepitve obstoječih in navezave več novih stikov s poslovnimi partnerji, uspeli pridobiti tudi precej povpraševanj za dejavnosti digitalizacije, DMS rešitev in e-hrambe.

Rdeča nit letošnjega sejma je bila t.i. »Datability« – obdelava velike količine podatkov, njihova zanesljivost ter dostopnost. Predstavljene so bile nove rešitve s področja poslovnih procesov, ki temeljijo na obdelavi velikih količin podatkov. Sejem sta na slavnostnem dogodku odprla nemška Kanclerka Angela Merkel in britanski premier David Cameron, kajti Velika Britanija se je letos prestavljala kot partnerska država.

Na sejmu je sodelovalo by Apps Hat” rel=”nofollow”>tudi več kot 500 podjetij, ki se ukvarjajo z digitalno varnostjo, kar je po mnenju organizatorjev rekordno število, a vendar razumno, kajti zavedanje o pomenu varovanja podatkov se še vedno veča.

V Mikrografiji smo leto 2013 zaključili uspešno, prihodke od prodaje smo povečali za preko 20%, prav tako smo povečali število zaposlenih. Na trgu smo prisotni že tretje desetletje in smo glede na celovitost ponudbe in prisotnost v regiji, zagotovo eden izmed močnejših ponudnikov rešitev in storitev obvladovanja dokumentov ter elektronske hrambe v lokalnem okolju ali v oblaku. Zavedamo se, da je naša ponudba atraktivna in konkurenčna tudi za tuje uporabnike, zato svoje aktivnosti usmerjamo tudi na tuje trge.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKROGRAFIJA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKROGRAFIJA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

www.mikrografija.si

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKROGRAFIJA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več