Računalništvo, telefonija
11.07.2014 10:53

Deli z drugimi:

Share

Mobilni in zabavni na dopustu

Tehnologija je danes tam, kjer smo mi. In mi gremo te dni na dopust. Kamorkoli že greste, ne pozabite vzeti s seboj svojih najljubših zabavno-tehnoloških igračk. Spodaj si oglejte nekaj izdelkov Xplore, ki enostavno morajo z vami na dopust.
Xplore Atheros XP7501
Xplore Atheros XP7501

Seveda, brez mobilnika ne bo šlo. Znamko Atheros smo v reviji Računalniške novice že predstavili, zato se bomo tokrat usmerili v uporabno vrednost. Na 960 x 540 slikovnih pik natančnem in 5-palčnem (12,7 centimetrskem) pametniku IPS Atheros XP7501 z ločljivostjo 220 pik na palec ne boste spregledali nobene pomembne računalniške novice, saj je kot nalašč za brskanje po spletu in prebiranju e-pošte, da branja e-knjig v senci niti ne omenjam.

Najnovejši operacijski sistem Android 4,4 Kit-Kat vas bo razbremenil varnostnih skrbi in omogočil enostavno in brezskrbno uporabo, kjerkoli že ste. Nova serija ima vgrajen zanesljivejši 4-jedrni procesor Cortex A7 in funkcijo oddaljenega zaslona Miracast.

Da boste lahko lepo odklopili posel, imate prostora za kar dve kartici SIM, klasične in mikro velikosti. Možnost dveh kartic tudi fino prav pride, če želimo denimo na Hrvaškem klicati po lokalnih tarifah (predlagamo operaterja BonBon).

In da, ovitek PVC je že priložen, v izogib tistim »peščenim« presenečenjem, ko se vrnete domov. S podporo do 32 gigabajtov prostora boste lahko z 8-megapikselsko kamero zajeli vse, kar se vam je zgodilo, precej zmogljiva 2000-miliamperska baterija pa bo napravo ohranjala pri zavesti vsaj do večera. Razen pri nas še vedno dokaj neuporabne tehnologije LTE, je poskrbljeno za vse vrste povezljivosti.

Pametni mobilni telefon Atheros XP7501 bo na voljo v začetku avgusta, predvidena maloprodajna cena pa bo 159,99 evra.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri shopi.eu, PAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več