Računalništvo, telefonija
29.11.2011 15:31

Deli z drugimi:

Share

Mobilno poslovanje tudi na iPad-u

Uporabniki računalnikov in drugih naprav Apple se srečujejo s pomanjkanjem poslovnih programov. Zato jih bodisi ne uporabljajo bodisi so primorani v nakupe dodatnih računalnikov z drugačnimi operacijskimi sistemi.
Odslej je na Applovih napravah mogoče uporabljati najbolj priljubljen spletni računovodski program miniMAX.
Odslej je na Applovih napravah mogoče uporabljati najbolj priljubljen spletni računovodski program miniMAX.

SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je razširilo delovanje spletnega poslovnega programa SAOP miniMAX tudi na priljubljene mobilne naprave Apple iPad.

Zahteva po mobilnosti poslovanja je vse pogostejši razlog za izbiro miniMAX-a, tako med podjetniki, ki veliko delujejo izven pisarn, kot tudi med računovodji pri opravljanju njihove svetovalne dejavnosti pri strankah.

Poslovni uporabniki Applovih tabličnih računalnikov iPad dostopajo v spletni računovodski program miniMAX kadar koli in od kjer koli prek vgrajenega spletnega brskalnika Safari, certificiranega spletnega digitalnega potrdila ter različnih mobilnih povezav.

»Uporaba naprav iPad se v poslovnem segmentu skokovito povečuje, vendar se njihovi uporabniki v Sloveniji srečujejo z velikim problemom pomanjkanja kakovostnih poslovnih aplikacij. Z delovanjem programa miniMAX na iPadu smo podjetnikom zagotovili pomembno funkcijo, saj lahko v celoti vodijo poslovanje in sodelujejo s svojim računovodskim servisom, ne da bi za to posegali po drugih napravah,« je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v SAOP.

Za 50% več uporabnikov v letu 2012

miniMAX je eden redkih poslovnih programov v Sloveniji, ki ga lahko uporabljajo tudi lastniki računalnikov Apple. Med uporabniki programa miniMAX je trenutno dober odstotek uporabnikov sistemov Apple, v prihodnjem letu pa želijo v SAOP dvigniti uporabo miniMAX-a med temi uporabniki za 50%.

Kot spletna rešitev, ki deluje v vseh najbolj priljubljenih spletnih brskalnikih vključno z Applovim Safarijem, miniMAX uporabnikom sistemov Apple omogoča učinkovito vodenje poslovanja bodisi prek namiznih in prenosnih računalnikov Mac bodisi prek mobilnih naprav iPad.

Računalniki Apple so že tradicionalno orodje za podjetja in samozaposlene na področju založništva, grafičnega oblikovanja in računalniškega načrtovanja, vedno večji tržni delež pa pridobivajo tudi med splošnimi poslovnimi uporabniki.

Mobilno poslovanje je udobno

Zaradi naraščajočih zahtev po mobilnosti in takojšnjem dostopu do poslovnih podatkov so se med poslovnimi uporabniki že utrdile tudi inovativne mobilne naprave kot je Apple iPad, predvsem med menedžerji, poslovnimi svetovalci in predavatelji ter na področju trženja in prodaje.

“miniMAX uporabnikom tabličnih računalnikov iPad omogoča udobno mobilno poslovanje, saj lahko od kjer koli in kadarkoli izvajajo bodisi vsakodnevna rutinska opravila, na primer pripravijo predračun ali potni nalog, bodisi spremljajo informacije iz tekočega poslovanja, na primer prihodke in stroške,” je povedala Tina Vilfan, Vodja blagovne znamke miniMAX v SAOP.

Delovanje miniMAX-a na tabličnih računalnikih iPad podjetnikom omogoča, da poenostavijo in pocenijo mobilno poslovanje, saj investicija v večje in dražje prenosne računalnike ni potrebna. Kot je še povedala Tina Vilfan, delovanje miniMAX-a na tabličnih računalnikih še povečuje njegovo dodano vrednost, saj ga je možno uporabiti tako rekoč na vseh napravah, ki jih podjetja že uporabljajo pri poslovanju in to brez kakršnih koli dodatnih naložb.

miniMAX po drugi strani predstavlja tudi dolgoročno rešitev za vodenje poslovanja, saj kot standarden spletni program deluje v različnih spletnih brskalnikih (Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome…) in tako podpira tudi prihajajoče mobilne naprave.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več