Računalništvo, telefonija
12.09.2013 12:34

Deli z drugimi:

Share

Mobilno poslovno tiskanje in upravljanje projektorja RICOH preko pamentne tablice.

Poslovni svet je postal mobilen in dostopnost samo še povečuje produktivnost, katerega cilj je danes vsakega podjetja. Z novo tehnologijo si odpirate nova vrata in dopuščate dobri predstavitvi odprto pot.
GELJET SG31100SFNW  in PJ WX4130N
GELJET SG31100SFNW in PJ WX4130N

Nastopil je čas za spremembo z Ricohovo tehnologijo, kako slušatelje še aktivneje vključiti v predstavitev. Povezljivost z iPadom omogoča nadzor nad predstavitvijo preko samega iPada in istočasna delitev le-te z uporabniki pametnih tablic. Sodobni in visokoločiljivostni Ricoh projektor PJ W4130N ponuja izredno profesionalnost saj je zasnovan tako, da se ga postavi tik ob steni in tako prepreči »sence«, ki se pojavljajo na projekcijskem platnu ter kar je najpomembneje, govorniku neposredno nikoli se sije svetloba kot je to že vsem znano pri klasičnih projektorjih.

Najbolj pomembno in danes samo še to šteje – kako postati še produktivnejši in se takoj odzvati na trg pri poslovnih dogodkih, da se lahko v danem trenutku vršijo razni dogovori, pogodbe, ponudbe katere lahko slušatelj, govornik ali poslovni partner neposredno natisne iz svojega iPada, iPhona in androida na barvno večopravilno napravo RICOH SG3110 SFNW z brezžično povezavo in uradno potrdi dogovor z podpisom.

Dobro znana, nepremagljiva GEL tehnologija, ki ostaja vodilna z vodoodpornim tiskom in UV obstojnostjo se lahko ponaša tudi z lastnostmi, z katerimi lahko uporabniki dosežejo dodano vrednost, varnost ter enostavnost uporabe.

Za več informacij se obrnite na pooblaščenega zastopnika Vibor d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več