13.12.2011 07:54

Moč v malem

D-Link je predstavil nov, majhen, a zmogljiv Mini Powerline AV vmesnik, ki omogoča nemoteno povezavo s spletom v vsakem kotu vašega doma.
D-Link Mini Powerline DHP-310AV

Najnovejše napovedi kažejo, da bo do leta 2015 svoje hišno omrežje imelo 290 milijonov gospodinjstev po vsem svetu. Od teh naj bi jih kar dve tretjini uporabljalo aplikacije, ki presegajo komunikacijo in delo z enostavnimi podatki. Zato bodo uporabniki zahtevali vedno boljše omrežje, s poudarkom na zanesljivi internetni povezavi za celotno gospodinjstvo.

Svetovno znani velikan na področju omrežne tehnologije, D-Link, se je že pripravil na izzive prihodnosti in svoji ponudbi dodal Mini Powerline AV vmesnik in Mini Powerline komplet, ki vključuje dva vmesnika. Prednosti teh vmesnikov so, da lahko brez posegov brezžično omrežje razširimo tudi v prostore, kamor signal običajno ne seže – kleti in podstrešja.

Vmesnike preprosto priključimo v katero koli električno vtičnico. S tem zagotovimo dobro delovanje povezave do naprav, ki so oddaljene od glavnega usmerjevalnika.

D-Linkovi napravi sta idealni za vse, ki želijo brskati po spletu, spletno nakupovati, prebirati svojo e-pošto ali pa prenašati multimedijske vsebine kjer koli v svojem domu preko prenosnega računalnika, pametnega telefona, igralne konzole ali tabličnega računalnika. Vmesnik zagotavlja prenos podatkov do 200Mb na sekundo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

EPSON

, ,
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več