Računalništvo, telefonija
24.06.2014 08:25

Deli z drugimi:

Share

Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje

Skupina Gorenje, ki spada med vodilne evropske proizvajalce gospodinjskih aparatov, se predstavlja spletu v popolnoma prenovljeni podobi.
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje
Moderno, funkcionalno, prilagojeno – prenovljeno Gorenje

Izdelčne in korporativne strani so izvedene v sodobnem, minimalističnem in polnem prilagodljivem dizajnu (responsive web design), ki na vsaki dimenziji zaslona – od pametnih telefonov do namiznih računalnikov – ohranja vse funkcionalnosti strani. Spletne strani so prilagojene tudi uporabi na zaslonih, občutljivih na dotik (touch screen).

Zasnovane so na sistemu za upravljanje z vsebinami (CMS) AV SiteKit v .NET tehnologiji ter povezane s poslovno informacijskim sistemom SAP, marketinško bazo Mabagor, CRM in B2B modulom.

Uporabniki na straneh izvedo vse o izdelkih, prodaji in podpori Gorenja, si ogledajo predstavitve ali izdelke kupijo preko spleta.

Najprej so prenovili slovenske različice strani, v prihodnjih mesecih pa bodo prenovljene vse spletne strani poslovnih enot v tujini, ki jih je preko 40.

Celoten projekt je v sodelovanju z ekipo Gorenja zasnovan in izveden v AV studiu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AV STUDIO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AV STUDIO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AV STUDIO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več