Računalništvo, telefonija
30.09.2016 11:08

Deli z drugimi:

Share

Motivator, ki meri

Motivator, ki meri
Motivator, ki meri

Z merilnikom aktivnosti1, primernim za plavanje2 in zasnovanim za otroke, spodbudite zdrave navade, ki se jih bodo otroci držali celo življenje. Vívofit jr. ne potrebuje polnjenja in je udoben ter trpežen in tako primeren za vsakodnevno uporabo. Brezplačna aplikacija s katero starši spremljajo napredek, z nagradami in pustolovščinami, ki otroku na zanimiv in zabaven način predstavljajo poučna dejstva, otroke spodbuja, da bodo boljši kot včeraj. Starši vidijo povzetek doseženih ciljev, vključno s koraki in spancem. vívofit jr. staršem omogoča spremljanje aktivnosti, dodeljevanje domačih opravil in upravljanje nagrad, s čimer lahko preprosto spodbujate in nagrajujete otroke. Vse lahko upravljate preko vašega telefona3 in tako obogatite čas preživet z družino.

KLJUČNE LASTNOSTI:

  • ENO LETO TRAJANJA BATERIJE – Brez polnjenja!
  • NOSLJIV SKOZI VES DAN – Pripravljen na plavanje in nošenje pod prho- 5ATM vodoodpornosti.
  • PRILAGOJEN OTROŠKI RAZPOSAJENOSTI – Enostavna namestitev na roko, se ne razbarva in se preprosto raztegne preko otroške dlani, kjer se udobno namesti, ena velikost ustreza večini.
  • ZA STAROST OD 4-9 LET – Raztegljiv pašček je zasnovan za zapestja, ki imajo do 150mm obsega. vívofit jr. XL velikost paščka oz. paščki za vivofit 3 so primerni za večji obseg zapestja oz. starejše otroke.
  • ZDRUŽLJIVA APLIKACIJA ZA STARŠE – Brezplačna aplikacija vključuje zabavne in poučne avanture za otroke , starši pa z dodajanjem domačih opravil privzgajajo lepo vedenje.
  • ODGOVORNOSTI – Prednastavljene naloge starši upravljajo preko svojih telefonov in se lahko ponavljajo dnevno ali tedensko. Prav tako lahko ustvarite prilagojene naloge.
  • NAGRADE – Otroci zaslužijo kovance, ki jih potem zamenjajo za vnaprej dogovorjene nagrade.
  • MERI KORAKE/SPANEC/ČAS AKTIVNOSTI – Starši si lahko ogledajo povzetek otrokovega cilja, ki je 60 minut aktivnosti na dan
  • ČRTA GIBANJA – Otroke opozarja na neaktivnost z rdečo črto gibanja na zaslonu visoke ločljivosti, ki je dobro berljiv na soncu.
  • KOT MAMI IN OČI – Povežite se z vašimi otroki in skupaj kot družina tekmujte v številu narejenih korakov.
  • OTROŠKI ČASOVNIK/PORABLJEN ČAS NA NALOGO – Otroci lahko zaženejo časovnik, ki meri veliko opravil kot so, ščetkanje zob ali pa delanje domače naloge.
  • IZGLED URE – Izgled ure je prilagodljiv in kaže čas ter datum.

VÍVOFIT JR. APLIKACIJA:

vívofit jr. aplikacija za starše je preprosta za uporabo. Določite naloge, otroci pa zaslužijo kovance, ki jih potem zamenjajo za vnaprej dogovorjene nagrade. Skupaj kot družina tekmujte v številu narejenih korakov, otroci pa ob doseženemu cilju, ki je 60 minut aktivnosti na dan, odklenejo zabavna in poučna dejstva.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več