24.11.2014 08:06

Motorola WT41N0 pušča proste roke – dobesedno!

Vsem poznana blagovna znamka Motorola Solutions, zdaj del Zebra Technologies, svojim uporabnikom spet prinaša nadvse inovativen in svež piš tehnologije, ki nam prinaša pomemben napredek s področja prostoročnega upravljanja. Gre za napravo, ki je mali ročni terminal, ki uporabniku pušča povsem proste roke – dobesedno! Gre za Motorolo WT41N0, za katero prvi uporabniki pravijo celo, da je njihova tretja roka.
Motorola

Ta robustna naprava vam bo omogočila doseganje največje produktivnosti brez napak, učinkovito delovanje in natančnost za kar najboljšo racionalizacijo poslovanja.

Motorola WT41N0 podpira prepoznavanje v obliki pisnih in pa glasovnih ukazov ter tudi kombinacijo obeh. Naprava je zasnova tako, da deluje na najbolj ekstremnih temperaturnih razponih, zato zagotavlja nemoteno delovanje v skoraj vseh okoljih in skladiščih, kjer termometri kažejo tudi do -20 °.

Vgrajena podpora za aplikacije RhoMobile deluje na praktično kateri koli napravi, ne glede na operacijski sistem ali velikost zaslona.

Motorola WT41N0 je posebej zasnovana kot zelo nestandardni predstavnik prenosnega računalnika. Oblika. Ergonomija. Dizajn. Sprožilec. Materiali. Vse to samo za najbolj optimizirano napravo, ki bo zagotavljala udobje in varnost. Češnjo na vrhu smetane pa predstavljajo patentirani tekoči polimeri in zagotovljena doživljenjska garancija vaše nove naprave.

Za več informacij o ročnem terrminalu se obrnite na podjetje Info-Kod d.o.o. (info@info-kod.si, 01 256 24 99, www.info-kod.si).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750