Računalništvo, telefonija
27.03.2015 12:12

Deli z drugimi:

Share

Na 04. DIGGIT­u drugič tekmovanje za zlate in velike nagrade

Desetčlanska žirija bo najboljše med najboljšimi prijavljenimi digitalnimi rešitvami za zlato nagrado Diggit izbirala v osemnajstih kategorijah. Dodatno bo izbrala še štiri prejemnike velike nagrade.
Desetčlanska žirija bo najboljše med najboljšimi prijavljenimi digitalnimi rešitvami za zlato nagrado Diggit izbirala v osemnajstih kategorijah. Dodatno bo izbrala še štiri prejemnike velike nagrade.

Na 4. Slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah DIGGIT, ki bo 4. junija že četrtič potekala v Ljubljani, se bodo ustvarjalci najboljših digitalnih vsebin že drugič potegovali za zlate in velike nagrade Diggit.

Slovenske agencije in podjetja lahko svoje kreativne digitalne rešitve prijavijo v eno ali več od osemnajstih kategorij za zlato nagrado Diggit. Šestnajstim tekmovalnim kategorijam, v katerih so se lani za nagrade prvič potegovala digitalna orodja, kanali, strategije in druge digitalne rešitve, sta se letos pridružili še kategorija šport in trgovina. Kategorijo finančne storitve pa je strokovna žirija skupaj z organizatorji dopolnila še z možnostjo prijav rešitev s področja zavarovalništva in bančništva.

Tako lahko prijavitelji letos dela prijavijo v kategorije avtomobilska industrija, medorganizacijsko poslovanje (B2B), drogerija, farmacija, hrana in pijača, informacijska tehnologija in telekomunikacije, izdelki in storitve za otroke, izdelki za dom, javni sektor, mediji in zabava, moda, neprofitne organizacije, prodaja, storitve in turizem ter že omenjeni šport in trgovina, pa kategorija finančne storitve, ki odslej vključuje še zavarovalništvo in bančništvo.

Žirija bo na podlagi strokovne ocene med vsemi prijavljenimi deli v kategorijah zlatih nagrad Diggit izbrala še štiri prejemnike velikih nagrad, in sicer za najboljšo digitalno inovacijo, najcelovitejšo digitalno strategijo, najizvirnejše digitalno oglaševanje in najzgovornejše družbene medije.

Ustvarjalci digitalnih rešitev lahko svoja dela v tekmo za zlate in velike nagrade ugodneje prijavijo do 7. aprila, sicer pa so prijave odprte do 28. aprila.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več