Računalništvo, telefonija
27.02.2012 14:39
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na MWC predstavili novo serijo HTC One

HTC One™ se ponaša z neverjetnim fotoaparatom in avtentičnim zvokom. Za serijo HTC One se odvija trenutek brez primere – naprava bo na voljo od aprila in bo z več kot 165 distributerji na voljo uporabnikom po celem svetu.
Na MWC  predstavili novo serijo HTC One
Na MWC predstavili novo serijo HTC One

HTC, vodilni svetovni proizvajalec pametnih telefonov, je na MWC predstavil novo serijo pametnih telefonov, telefon HTC One, ki s super izgledom, novim neverjetnim fotoaparatom in avtentičnim zvokom, uporabnikom zagotavlja vrhunsko izkušnjo mobilne telefonije.

“Najboljše trenutke v življenju ujamemo na fotografijo, ali pa nas nanje spomni pesem. Zato je bilo za HTC One izboljšanje te čustvene izkušnje ključno, kar smo uspešno udejanjili z neverjetnim fotoaparatom in avtentičnim zvokom.” je novost pri HTC-ju komentiral Peter Chou, glavni izvršni direktor podjetja HTC. “Zelo smo osredotočeni na ustvarjanje fotoaparata in zvočno dovršenost, ki bosta navduševala uporabnike in verjamemo, da HTC One predstavlja tovrstno kakovost na način, kot ga na telefonu še nismo videli.”

HTC One poskrbi za najbolj vrhunsko izkušnjo mobilne telefonije, saj združuje Android 4.0 (ICS) s HTC Sense™ 4, predstavlja HTC ImageSense™ in nove funkcije fotoaparata in fotografije, dovršenost, ki HTC One izpostavlja med telefoni. HTC Sense 4 se ponaša tudi z obsežnimi izboljšavami zvočne kakovosti in poenostavlja način poslušanja glasbe na telefonu.

Neverjeten fotoaparat

Z ImageSense, HTC One uspešno tekmuje s tradicionalnimi digitalnimi fotoaparati, saj ima izboljšan vsak del fotoaparata – tudi objektiv, senzor, programsko opremo, vgrajen ima celo HTC ImageCup. Te izboljšave poskrbijo za kar najhitrejši posnetek; najboljšo kakovost fotografije, ne glede na dane pogoje; ter vmesnik, ki z gumboma za fotografiranje in snemanje, postavljenima drug ob drugega, omogoča hitro izmenjavanje funkcij fotografije in kamere.

  • Neverjetno hiter posnetek– HTC One dramatično zmanjša čas zajema ključnih trenutkov. Slika bo narejena v le 0.7 sekunde in z novim super hitrim 0.2 – sekundnim samodejnim izostrevalcem, lahko s pritiskom na sprožilec naredite skoraj neomejeno število zaporednih posnetkov.
  • Odlične fotografije tudi v neugodnih razmerah: HTC One navdušuje z dramatičnimi izboljšavami na področju kakovosti in ustvarja popolne fotografije tudi v neugodnih razmerah, kot so slaba svetloba, tema ali svetlo ozadje. Objektiv f/2.0, ki ga imata HTC One X in HTC One S, v svojem razredu omogoča najboljšo zmogljivost, saj zajame kar 40 odstotkov več svetlobe, kot pa objektiv f/2.4, ki je na voljo na drugih telefonih hitre obdelave. HTC One vključuje tudi HDR, vodilno tehnologijo na trgu, ki kljub različni svetlobi, omogoča kakovostne fotografije.
  • Video Pic (Sočasni video/mirovanje posnetek) – Z Video Pic (video sliko) lahko sočasno naredite fotografijo in posnamete video. Med snemanjem HD videa pritisnete sprožilec in tako med tem, ko poteka snemanje, naredite fotografijo v visoki resoluciji. Prav tako lahko naredite fotografijo iz videa, ki ste ga že posneli.
  • Aplikacija Dropbox je integrirana v HTC Sense – HTC One omogoča preprost način shranjevanja in izmenjave fotografij ter video posnetkov. HTC Sense 4 ima integriran Dropbox, to pa uporabnikom HTC One omogoča 25 GB prostega prostora v Dropbox-u za obdobje dveh let. To pa pomeni dovolj prostora za 10.000 zelo kvalitetnih fotografij. Ker je aplikacija Dropbox vključena tudi v HTC Sense 4 je urejanje, shranjevanje ter izmenjava dokumentov in vseh drugih datotek preprosta.
  • Izmenjava fotografij in še več – HTC One vam omogoča nov način izmenjave fotografij in video posnetkov. Ko priključite brezžični HTC Link Media HD* v HDMI vašega televizorja (ne glede na znamko televizorja – pomembno je le, da ima HDMI ), lahko s prijatelji, družino ali sodelavci preprosto izmenjujete vaše fotografije, video posnetke, ali karkoli drugega na telefonu.

Avtentičen zvok

HTC One z integracijo Beats By Dr. Dre Audio™ inovativno omogoča bogatejši, bolj avtentičen zvok, ne glede na to, kaj počnete: poslušate svojo najljubšo glasbo, gledate YouTube™ video ali pa igrate igrice. S HTC One, je z vgrajeno programsko opremo HTC Sync Manager, pridobivanje in poslušanje glasbe na vašem telefonu preprosto, saj se programska oprema ob priključitvi na računalnik namesti avtomatsko, to pa omogoča preprosto prenašanje pesmi, avtorjev ali pa kar sezname predvajanja iz glasbene knjižnice.

Seveda pa ljudje danes ne poslušajo le glasbe, ki je shranjena na njihovih mobilnikih in pogosto uporabljajo pretakanje (streaming) ter poslušajo radio na internetu. Zato HTC One posamezniku omogoča prilagoditev Music Hub-a, glede na njegove najljubše storitve in glasbene aplikacije, kot je to na primer najnovejša Soundhound tehnologija, ki predstavlja eno mesto, kjer najdete vso vašo glasbo.

HTC One omogoča, da svojo najljubšo glasbo vzamete kamorkoli, tudi v avto. S HTC One je preprosto mogoče, da glasbo z vašega mobilnika preko HTC Car StereoClip-a* prenesete na zvočni sistem avtomobila. Prav tako mobilnik omogoča povezavo na več kot 50.000 spletnih radijskih postaj po svetu ali pa, da preko avtomobilskih zvočnikov predvajate glasbo s katere koli storitve ali aplikacije na telefonu. Vse našteto, s pomočjo Beats By Dr. Dre Audio in HTC Car, naredi HTC One mesto vaše glasbe, kjerkoli že ste.

HTC One X

HTC One X se ponaša s prelepim polikarbonatnim unibody ohišjem in je kljub robustnosti kovine zalo lahek. Z brezhibno zgradbo, unibody aparat združuje edinstvenost ‘klavirskega’ visokega sijaja in matirano črno. HTC One navdušuje z novim NVIDIA® Tegra 3 mobilnim procesorjem za jasno grafiko, hitrejšimi aplikacijami in daljšo dobo baterije. Vključuje štiri jedrni 1.5GHz Super 4-PLUS-1™ z vgrajeno peto Battery Saver Core in visoko zmogljivostno 12-Core NVIDIA® GPU. HTC One ima tudi neverjeten 4.7-palični, 720p HD zaslon, ki ga sestavlja Corning™ Gorilla Glass. HTC One X bo z omogočenim LTE Qualcomm Snapdragon S4™ procesorjem z do 1.5GHz dvo jedrnim CPU-jem, prav tako na voljo na izbranih 4G LTE trgih.

HTC One S

HTC One S je namenjen vsem tistim, ki želijo telefon s hitro obdelavo v priročni velikosti. Poganja ga procesor Qualcomm Snapdragon S4, z 1.5GHz dvo jedrnim CPU-jem. Vključuje tudi 4.3-palični zaslon, ki ga sestavlja Corning™ Gorilla Glass. HTC One S ima HTC-jevo inovativno metalno unibody ohišje, debelo le 7.9 mm in tako predstavlja HTC-jev najtanjši telefon doslej. HTC S se ponaša z dvema dosežkoma, ki inovativnosti mobilne industrije postavljata nove temelje. Prva je črna mat keramična metalna površina, ki izvira iz micro-arc oksidacije (MAO), procesa, ki je bil prvotno razvit za uporabo pri satelitih. Površino aluminijastega jedra spremeni v gosto, keramično kristalno strukturo, ki je kar štirikrat trdnejša od anodiziranega aluminija in skozi čas ohranja izgled telefona. Drugi dosežek, s katerim se ponaša HTC One S, je nov patentiran proces, ki z anodiziranjem ustvarja svetlo-temno senčenje, to pa daje telefonu čudovit, pravzaprav prefinjen izgled.

HTC One V

Z nadgradnjo klasične, nagrajene zasnove telefona HTC Legend, HTC One V predstavlja dodelano obliko pametnega telefona, z vrhunsko opremo neverjetnega fotoaparata in avtentičnega zvoka. Ima preprosto, stilsko oblikovano aluminijasto unibody ohišje, ki izžareva kakovost.

Globalna razpoložljivost

Težko pričakovan, bo HTC One na voljo od začetka aprila in bo ponudba, z več kot 165 distributerji, svetovne razsežnosti. Za več informacij in za pred-registracijo za HTC One obiščite www.htc.com.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več