Računalništvo, telefonija
15.04.2014 20:46

Deli z drugimi:

Share

Nagrada Red Dot za izjemen dizajn philipsovih TV DesignLine in Elevation

TP Vision je za svoja izjemna modela televizorjev Philips DesignLine in Philips Elevation prejel nagradi Red Dot 2014. Stilsko dovršeni televizor DesignLine je prejel častni naziv Red Dot Najboljši med najboljšimi za revolucionarni dizajn, Elevation TV pa nagrado Red Dot za izjemno tanek dizajn s štiristransko tehnologijo Ambilight in prosojno podlago, ki ustvarja vtis, da televizor lebdi v svetlobi.
Nagrada Red Dot za izjemen dizajn philipsovih TV DesignLine in Elevation
Nagrada Red Dot za izjemen dizajn philipsovih TV DesignLine in Elevation

Red Dot velja za eno izmed svetovno najbolj uveljavljenih priznanj kakovosti na področju oblikovanja. Prijavljene izdelke ocenjuje strokovna žirija, ki je pri tem pozorna na inovativnost, funkcionalnost, kakovost, ergonomiko, trajnostnost, simbolično in čustveno vrednost izdelka in ali ta govori sam zase.

Svež in nenavaden slog Philipsovega televizorja DesignLine se odlično prilega sodobnemu bivalnemu prostoru

Žirija Red dot je bila navdušena nad televizorjevim neobičajnim stilom. Sprednji del gradi brezhibna steklena plošča, ki se nežno in elegantno preliva iz črne v prosojno. Ko ga vključimo, velika prednja steklena površina daje čaroben učinek lebdenja, v izključenem stanju pa popolnoma skrije zaslon. Tristranki Ambilght na steno za televizorjem projecira svetlobo, ki se barvno natančno ujema z vsebino na zaslonu.

Philips Elevation: televizor, ki lebdi

Z neverjetnimi 13,5 milimetri debeline je Elevation najtanjši Philipsov TV doslej. Njegova domiselna zasnova je narejena iz visokokakovostnih materialov in v kombinaciji s štiristransko tehnologijo Ambilight ustvarja iluzijo, da televizor lebdi v svetlobi. Zdi se kot da je transparenten, pa če ta stoji na stojalu ali je pritrjen na steno.

»Nagrada Red Dot ‘Najboljši med najboljšimi’ za Philipsov televizor DesignLine je veliko priznanje za naš pristop k oblikovanju, ki presega meje običajnega in zadovolji potrebe modernega potrošnika. DesignLine in Elevation sta odlična primera, kako ustvariti objekte poželenja v sodobno opremljenih prostorih. Kombinacija visokokakovostnih materialov, prefinjenega dizajna in tehnologije Ambilight ju naredi izjemna«, pravi Rod White, izvršni kreativni direktor pri TP Vision.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več