Računalništvo, telefonija
28.04.2016 18:42
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nagradna igra – FarCry Primal

Portala GAMING.si pripravlja privlačno nagradno igro. Podelili bodo igro Far Cry Primal, ki bo zadovoljila še najbolj zahtevnega ljubitelja open world videoiger.
Nagradna igra - FarCry Primal
Nagradna igra - FarCry Primal

Za sodelovenje mora nadebudni zmagovalec všečkati, deliti in komentirati uradno objavo nagradne igre na Facebooku.


Nagradna igra poteka do 5. maja 2016, do 12.00. Zmagovlec bo naključno izžrebali izmed vseh pravilno prijavljenih posameznikov v roku 8 ur po koncu tekmovanja.

Povezava vas bo odpeljala na nagradno igro -> klikni me.


Nič več velikih pušk, epskih eksplozij ter adrenalinske vožnje, katere smo vajeni iz prejšnjih Far Cry-jev. Igra Far Cry Primal, se odvijav kameni dobi, kjer svetu vladajo mamuti, sabljezobi tigri ter druge strašne zverine, s katerimi se bo igralec primoran soočiti in boriti za preživetje ter obstoj.

Natančneje. Igra se odvija v svetu imenovanem Oros, 10.000 let pred našim štetjem. Igralec se vživi v vlogo Takkarja, zadnjega preživelega člana svoje lovske družine, katerega glavni cilj je preživeti. Kovanje preprostega orožja, nastavljanje pasti, spoznavanje ter sklepanje zavezništev z neznanimi plemeni je pot do uresnečitve le tega cilja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GS IT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GS IT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GS IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,