Računalništvo, telefonija
02.04.2014 18:12

Deli z drugimi:

Share

NajdiLjubezen.si s spletno klepetalnico

Spletno mesto NajdiLjubezen.si, ki deluje že drugo leto in danes združuje več kot 65 tisoč uporabnikov, je uvedlo novost v obliki spletne klepetalnice. Ta predstavlja sodoben slog komunikacije med uporabniki, ki je hkrati hiter in učinkovit način za iskanje prihodnjega partnerja za predstavnike obeh spolov. Poleg odlične uporabniške izkušnje klepetalnica poskrbi tudi za veliko svežih ljubezenskih zgodb.
NajdiLjubezen.si s spletno klepetalnico
NajdiLjubezen.si s spletno klepetalnico

Spletna klepetalnica na NajdiLjubezen.si postreže s prijaznim uporabniškim vmesnikom, ki je zelo preprost za uporabo. Tako lahko uporabniki v sproščenem vzdušju komunicirajo z osebami, ki so jim blizu. Podatki o sodelujočih v klepetu so jim dosegljivi z le enim klikom, saj jim ta omogoča ogled fotografij uporabnikov v polni velikosti, branje podatkov na posameznikovem profilu in vpogled v osebne predstavitve.

Aplikacija uporabnikom omogoča tudi ‘predalčkanje’ potencialnih partnerjev, saj si lahko uporabniki oblikujejo seznam/imenik uporabnikov, s katerimi pogosteje klepetajo ali si redno dopisujejo. S pomočjo tega imenika lahko tudi hitro ugotovijo, ali so njihove ljubljene osebe trenutno prisotne na spletnem portalu in s preprostim klikom že vzpostavijo stik z njimi. Ob prvi vzpostavitvi stika so uporabniki razvrščeni v seznam ‘čakajočih’, nato pa uporabnik ali uporabnica bodisi sprejme bodisi zavrne povabilo na klepet. Še pred tem lahko hitro preveri profil posameznega uporabnika.


Interaktivno in zabavno
Uporabniki klepetalnice NajdiLjubezen.si imajo na voljo pravcato komunikacijsko svobodo pri izražanju svojih čustev, saj lahko uporabijo poljuben tip pisave, velikost pisave, spremenijo barvo ozadja ter uporabijo številne emotikone (ikone za izražanje razpoloženja). Tu so še pomežiki in možnost vklopa zvočnih učinkov, ki še dodatno popestrijo uporabniško izkušnjo. Interaktivnost klepeta je zagotovljena tudi z informacijami o stanju klepeta – uporabnik lahko v živo spremlja, kako oseba na drugi strani piše svoje sporočilo, briše besede med pisanjem ali preprosto premišljuje, kaj napisati.


Varnost je na prvem mestu
Ekipa spletnega mesta NajdiLjubezen.si se zaveda, da se na spletu pojavlja tudi veliko ‘trolov’, oziroma uporabnikov, ki nadlegujejo druge uporabnike. Spletna klepetalnica zato omogoča blokiranje posameznih uporabnikov in njihovo prijavo upravitelju strani. V primeru ugotovljenih nepravilnosti s pogoji uporabe spletnega mesta bodo problematični uporabniki s portala tudi odstranjeni. V aplikaciji, namenjeni klepetu, lahko uporabniki nastavijo tudi morebitno nedosegljivost, s čimer preprečijo, da bi drugi uporabniki z njimi vzpostavili stik.

“Spletno mesto NajdiLjubezen.si se stalno izpopolnjuje in nadgrajuje. Vstop v pomlad smo tako pozdravili z implementacijo spletne klepetalnice, za katero smo prepričani, da bo poskrbela za še več novih parov v Sloveniji,” pravi lastnik in upravitelj spletnega mesta NajdiLjubezen.si Marko Sekardi.

www.najdiljubezen.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,