Računalništvo, telefonija
20.01.2015 16:33
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najnaprednejše pisalo

Pisalo, ki vaše zapiske iz zvezka prenese v digitalni svet.
Več o pisalu si preberite na www.livescribe.si
Več o pisalu si preberite na www.livescribe.si

Podjetje Livescribe je razvilo že tretjo generacijo pametnega pisala, ki uporabniku pomaga pri večji mobilnosti, urejenosti in organiziranosti. Smartpen serije 3 poskrbi, da vaši zapiski dejansko postanejo uporabni. Vse kar boste zapisali na papir, se vam preko Bluetooth povezave takoj pojavi na vaši pametni napravi, kjer lahko zapiske urejate, jim dodate slike, organizirate in pošiljate. Poleg tega, lahko s pomočjo zapisanega z nekaj kliki na telefonu kreirate opomnike, dogodke v koledar, si shranite številko ali pošljete e-pošto.

Osvoji pametno pisalo brezplačno na www.livescribe.si (samo še nekaj dni do konca nagradne igre)


Posname zvok

Zapiski postanejo interaktivni, če zraven posnamete še zvok in nikoli ne boste pozabili nobenega podatka. Smartpen 3 je z vašim iPadom, iPhonom ali iPodom popolnoma sinhroniziran s pomočjo brezplačne aplikacije Livescribe+. Tako lahko posnamete zvok, pisalo pa ga bo sinhroniziralo s pisavo. To vam omogoča, da kasneje kliknete na določen del zapiskov in predvaja se vam zvok od tistega trenutka, kot ste zapisano zapisali. Le z dotikom besedila na pametni napravi se lahko sprehajate po vaših zapiskih in si predvajate le tiste odseke, ki jih želite poslušati.

Uporabnost

Pisamo zelo pomaga tako podjetnikom, profesorjem, študentom, še posebej učencem s posebnimi potrebami. Raziskave so pokazale, da lahko tako dosegajo do 45% boljše rezultate na področju izobraževanja. S ponovnim poslušanjem predavanja si lahko delamo dodatne zapiske, pridobimo motivacijo, samostojnost ter ogromno znanja.

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da na sestanku ali na predavanju niste uspeli vsega zapisati? S pametnim pisalom sedaj to ne bo več problem. Ne samo, da boste imeli lahko vse posneto, zapiski bodo od slej v elektronski obliki veliko bolj mobilni, brez težav jih lahko hitro pošljete sodelavcem, s pomočjo zapiskov kreirate dogodke v koledar, si shranite pomembne kontakte, itd. Pametno pisalo Livescribe 3 vam prinese urejenost, organiziranost in večjo produktivnost tako v poslovnem, kot tudi v izobraževalnem svetu.

Smartpen Echo

Poleg Smartpena 3, je tu tudi Livescribe Smartpen Echo, ki ima vgrajen zvočnik in mikrofon, zato ob njem ne potrebujemo pametne naprave in ga lahko uporabljamo kot popolnoma samostojni način kreiranja interaktivnih zapiskov. Ko se boste z pisalom Echo dotaknili besedila v zvezku, vam bo sam predvajal zvok. Več o pisalu si lahko preberete na TUKAJ.

Vse funkcije si preberite na www.livescribe.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več