Računalništvo, telefonija
24.06.2014 10:36

Deli z drugimi:

Share

Kako hitro in ugodno do spletne košarice?

Sistem on-line košarice je karseda preprost in primeren za različne uporabnike, ki želijo enostavno, preprosto in ugodno rešitev za internetno prodajo takoj.
Web5.si košarica
Web5.si košarica

Kot že verjetno veste si lahko pri Web5.si v le 5 minutah preprosto izdelate svojo spletno stran povsem sami. Zdaj so dodali novo funkcionalnost – nakupovalno košarico. V ceniku svojih produktov, objavljenem na vaši Web5.si spletni strani, lahko sedaj enostavno dodate gumb »Dodaj v nakupovalno košarico«. Cenik, v katerem so bili produkti že prej opremljeni s sliko, opisom in ceno, je tako avtomatsko dobil še funkcionalnost on-line košarice. Na ta način lahko spletno trgovino ustvari vsak brez potrebnega znanja programiranja in postavljanja spletnih strani.

Kako ta nova funkcionalnost deluje?

Vaš potencialni kupec lahko želene produkte zloži v košarico in odda naročilo.

Kaj se zgodi v košarici?

Ob potrditvi naročila, kjer kupec vpiše svoj e-mail in lahko doda še kakšno opombo preden naročilo odda, tako lastnik spletne trgovine kot tudi kupec prejmeta potrditveno e-mail sporočilo, na podlagi katerega lahko opravita vso potrebno komunikacijo za realizacijo nakupa.

Cena tega dodatka?

Novih funkcionalnosti svojim naročnikom pri Web5.si dodatno ne zaračunavajo. Zakupite lahko že osnovni paket in spletna košarica je vaša brezplačno.

Za lažjo predstavo so pri Web5.si pripravili video z uporabo in vas prisrčno vabijo, da košarico sami preizkusite brezplačno in brez obveznosti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si
Za več informacij so vam na voljo pri NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Do novih strank na internetu takoj!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710