Računalništvo, telefonija
16.11.2016 11:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najugodnejša ponudba računalnikov v Sloveniji

Najugodnejša ponudba računalnikov v Sloveniji
Najugodnejša ponudba računalnikov v Sloveniji

Ste že slišali za Moorov zakon? Ta pravi, da se količina tranzistorjev na novih procesorjih (s tem pa tudi hitrost procesorja) podvoji vsako leto in pol. Zakon je zadnje čase na veliki preizkušnji, saj so proizvajalci močno upočasnili tempo razvoja procesorjev, kar pa je odlična novica za vse nas. Odgovor na vprašanje, zakaj je tako, dobite v nadaljevanju.

Počasnejši razvoj hitrih procesorjev nam omogoča nadgradnje starejših, preizkušenih računalnikov. S pomočjo nadgradnje spomina in diska lahko tri leta star računalnik z lahkoto doseže hitrost novega, kar nam omogoča ogromne prihranke. Več o tem vam iz prve roke povedo na PoceniPC.com.


PoceniPC.com je specializirana trgovina za prodajo tovarniško obnovljenih (refurbished) in rabljenih računalnikov z enoletno garancijo.

Refurbished računalniki so v primerjavi z novimi računalniki do 30 % cenejši. To so lahko samo pol leta stari modeli, torej imajo najnovejše komponente in eno leto tovarniške garancije. Izhajajo iz različnih virov: razstavni eksponati, neprodana zaloga, artikli z manjšimi lepotnimi napakami.

Rabljeni računalniki so business razreda, kar pomeni da so računalniki narejeni iz kakovostnih in robustnih materialov. Rabljeni so bili približno 2 leti v določenem podjetju v tujini in so odlično ohranjeni, pogosto brez vidnih znakov uporabe. Računalniki so pregledani, PoceniPC.com pa vam zanje nudi eno leto garancije, brez doplačil.

V PoceniPC.com se še kako dobro zavedajo pomena fraze »največ za najmanj denarja.«, zato so do konca letošnjega leta za vas pripravili posebno akcijo. Na vse artikle vam podarijo še dodatnih 5 % popusta. Njihove cene so garantirano najnižje v Sloveniji. Če slučajno najdete boljšo ceno, jim pišite, obljubljajo, da boste našli skupno rešitev. Nakup računalnika ali prenosnika v PoceniPC.com je tudi odlična ideja za ugoden novoletni nakup!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več