14.07.2014 19:07

Najvišja nagrada za Toshiba sistem

Revija FACTS podelila najvišjo nagrado za sistem Toshiba e-STUDIO5560c/6560c/6570c.
Najvišja nagrada za Toshiba sistem

V laboratoriju nemške poslovne revije FACTS so preizkušali Toshiba A3 barvne sisteme e-STUDIO5560c, e-STUDIO6560c in e-STUDIO6570c s poudarkom na produktivnosti, kakovosti, funkcionalnosti , način uporabe in varnosti. Sporočamo vam, da je celotna serija na vseh področjih bila ocenjena z “Very Good” – Zelo dobro.

Komentar urednika revije FACTS: “Toshiba TEC in uporabniki so je lahko ponosni na te skupne rezultate. Dokazujejo, da so novi sistemi e-STUDIO zgrajeni na intuitivni tehnologiji, ki pripomorejo k boljši uporabi in kvaliteti ter da so opremljeni z najvišjimi standardi za varnost.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

Kaspersky