Računalništvo, telefonija
25.11.2015 13:21

Deli z drugimi:

Share

Namesto nakupa spletne trgovine – najem!

Namesto nakupa spletne trgovine – najem!
Namesto nakupa spletne trgovine – najem!

O novosti na slovenskem spletnem prostoru, spletni trgovini za najem RUF, smo se pogovorili z direktorjem Gregorjem Janežičem.


RN: Kaj točno je RUF?

Gregor J.: Torej, gre se za “Najem spletne trgovine”. Zadeva deluje tako, da se uporabnik (stranka/prodajalec) registrira na www.ruf.si. Spletna trgovina se postavi samodejno in uporabnik v roku nekaj minut prejme elektronsko pošto s podatki za dostop do nadzorne plošče. Spletna trgovina je na začetku seveda prazna, preko nadzorne plošče pa uporabniki dodajo svoje kategorije, artikle, naložijo logotip in kasneje obdelujejo naročila.

Prvih 14 dni je trgovina brezplačna, nato dobi uporabnik račun za prihodnji mesec. Brez vezav, če s storitvijo niso zadovoljni, računa ne poravnajo in trgovino zapremo. Za 6 ali 12-mesečni najem ponujamo dodatnepopuste.

RN: Kakšne so prednosti najema spletne trgovine?

Gregor J.: Prednost je predvsem, da trgovine ne prodamo “kot kilogram kruha”, ampak nudimo okrog te spletne trgovine celotno rešitev. Gostovanje, podpora, posodabljaje, vzdrževanje, nasveti … Ker gre za mesečni najem, se vsak mesec posebej trudimo, da so stranke z nami zadovoljne, ter da najem seveda podaljšajo. Predvidevamo, da stranke, ki trgovino kupijo za nekaj 100 ali 1000 evrov, takšne storitve ne dobijo, saj če ni posebnega dogovora za vzdrževanje in podporo, se sodelovanje prodajalec-kupec lahko zaključi.

Poleg tega je pri nas začetni strošek zelo nizek. V trgovino ni treba investirat nekaj 100-1000 evrov, temveč le nekaj 50 evrov (1-2-3 mesece). Tako dobi prodajalec poceni odziv, kako se bo njegova trgovina sploh obnesla.

RN: Komu je RUF namenjen?

Gregor J.: Ciljne stranke so vse pravne osebe (s. p., d. o. o.). Sicer so naši kupci predvsem manjši s. p. -ji, določen odstotek pa predstavljajo tudi večja podjetja. Ni razlike. Če imajo idejo in voljo ter želijo odpreti svojo lastno spletno trgovino, smo pravi naslov.

RN: V kakšnem času se lahko odpre trgovina

Gregor J.: Trgovina se odpre takoj, v roku nekaj minut in že je pripravljena na poslovanje (uporabnik mora le dodati svoje artikle). Prvih 14 dni, kot že rečeno, je storitev brezplačna, med tem časom namreč predvidevamo, da se bo trgovina uredila za poslovanje.

RN: Ima RUF kakšne omejitve?

Gregor J.: Ne, hvala za opombo, to je še ena prednost, res. Neomejeno kategorij, artiklov, prodaje, velikosti datotek, prometa … V ceno je že vključena postavitev spletne trgovine, gostovanje, podpora, vzdrževanje, posodabljanje, več kot 10 različnih dizajnov (manjše spremembe so brezplačne) ter štirje jezikovni paketi.

RN: Kdo skrbi za IT podporo strankam?

Gregor J.: Za podporo smo na volji mi. Predvsem jaz. Preko telefona in elektronske pošte. Večino težav rešimo zelo hitro, v manj kot 24 urah. Če gre za večje spremembe oziroma programiranje, stranko obvestimo o rokih.

Več na www.ruf.si ali preko 040/818-196.

(oglasno sporočilo).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več