Računalništvo, telefonija
29.06.2016 08:14

Deli z drugimi:

Share

Napredni mrežni skenerji Brother

Pisarniški tehnološki specialist Brother je predstavil novo generacijo mrežnih skenerjev s hitrostmi 60–100 skeniranih str/min v obojestranskem načinu - najnovejše funkcije za izboljšano produktivnosti zaposlenih in poslovno učinkovitost
Napredni mrežni skenerji Brother
Napredni mrežni skenerji Brother

Vzdržljivost in mrežne zmogljivosti so ključne prednosti nove serije dokumentnih skenerjev Brother, ki obsega štiri modele: ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N in ADS-3600W.

Naprave, zasnovane za zahtevno skeniranje velikih količin dokumentov v manjših in srednjih podjetjih, ponujajo popolno mrežno funkcionalnost ter omogočajo zahtevnejše delo več uporabnikom na različnih računalnikih in mobilnih napravah, ne da bi se morali povezati z osrednjim strežnikom.

Med funkcijami, namenjenimi pospešitvi izvajanja nalog in izboljšanju produktivnosti, so Near Field Communication (NFC), programabilno skeniranje z enim dotikom in napredna obdelava zajetih dokumentov.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik Brotherja za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pravi: “Po vstopu na trg skenerjev v letu 2012 smo naš portfelj razširili in zasnovali novo serijo modelov na podlagi uspehov naše prve generacije ADS-skenerjev.

“Mrežne zmožnosti, ki ne potrebujejo prijave v osrednji strežnik, zagotavljajo boljšo učinkovitost delovnega procesa, s čimer so seveda odpravljeni stroški, povezani z namestitvami programske opreme na več lokacijah – to je pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri izračunu skupnega stroška lastništva.”

Da bi dosegli izboljšano uporabniško izkušnjo in zadovoljili potrebe po “podatkih v gibanju”, mrežna zmogljivost omogoča neposredno skeniranje s skenerja na več različnih lokacijah – dokumente lahko poskeniramo z enim samim pritiskom na gumb, s tem pa so na voljo za skupno rabo vsem skupinam in oddelkom.

Velik 9,3-cm programabilni barvni zaslon na dotik (ADS-2800W, ADS-3600W) omogoča hitro prednastavitev rutinskih nalog z bistveno manj koraki, s čimer se močno izboljša učinkovitost delovnega procesa. Programabilne tipke ponujajo uporabnikom podobne možnosti za prednastavitev mrežnih funkcije skeniranja tudi pri modelih ADS-2400N in ADS-3000N.

Zmogljivi, še vedno namizju prijazni oddelčni skenerji obdelajo vrsto različnih medijev oziroma dokumentov debelin 40–413 gr ter izbočene plastične kartice do 1,4 mm debeline, zato je nova serija ADS idealna za skeniranje osebnih izkaznic. Za zanesljivo delovanje so modeli opremljeni z ultrazvočnim senzorjem, ki preprečuje “poteg” dveh dokumentov hkrati.

Vgrajen algoritem napredne obdelave slik obdela čiste skenirane dokumente za čitljivo in kakovostno zajete pomembne informacije. Posledično zagotavlja manjšo velikost datotek za skupno rabo ter ustvarja jasna in čitljiva besedila za poznejšo uporabo.

Vsi modeli nove serije so združljivi z Brotherjevo brezplačno aplikacijo iPrint&Scan za neposredno skeniranje na mobilne naprave.

Nova serija je prav tako opremljena z “Brother Solutions Interface – BSI”, programsko možnostjo za razvijalce, da neposredno povežejo ali integrirajo prilagojene rešitve v obstoječe dokumentne sisteme.

Modeli so v cenovnem razponu od 340 do 840 EUR brez DDV.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več