Računalništvo, telefonija
23.02.2012 17:40

Deli z drugimi:

Share

Nastavite si najugodnejše pogoje v prostoru

Logotip podjetja
Logotip podjetja

Nova serija sobnih krmilnikov SE7000 (proizvajalca Schneider Electric) za konkurenčno ceno občutno zviša udobje bivanja ob znižanju stroškov energije in s tem, če gre npr. za investicijsko nepremičnino, hitrejšo povrnitev investiranih sredstev. Pri situaciji najema tako pridobita oba – najemodajalec in najemnik. Krmilniki imajo nastavljivo zaporedje sekvenc delovanja, vgrajen temperaturni senzor in digitalni zaslon. Krmilnik uporabniku nudi uporabniško izkušnjo podobno uporabi termostata.


Modeli z vgrajenim priklopom na LON omogočajo enostavno integracijo v CNS sistem in enostavno spreminjanje parametrov oz. reprogramiranje, ko se spremenijo stavbne zahteve ali ko to dovoljuje naš proračun.


Naprava ima dovolj vhodnih in izhodnih kanalov za tipične HVAC (gretje, ventilacija in klimatska naprava) aplikacije. Nekateri modeli vsebujejo tudi senzor relativne vlažnosti.


Posebno vgrajen PIR (pasivni infrardeč) senzor omogoča zaznavanje zasedenosti prostora in posledično poveča energijske prihranke (komfortna regulacija temperature le v zasedenih prostorih). Uporabnike pa bo posebej navdušila enostavna konfiguracija brez dodatnih programskih orodij.

Primerni so za aplikacije kot so: krmiljenje ventilatorskih konvektorjev, toplotnih črpalk, itd. Uporabljajo se lahko v poslovnih stavbah, izobraževalnih ustanovah, zdravstvenih kompleksih, hotelih, vladnih in vojaških ustanovah in trgovskih centrih.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več