Računalništvo, telefonija
12.08.2015 10:22
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Navigacija za kamp vozila in prikolice

Navigacija za kamp vozila in prikolice
Navigacija za kamp vozila in prikolice

Garmin Camper 660LMT-Dje najnovejša navigacija namenjena uporabi v kamp vozilih in prikolicah. Camper 660LMT-D vas bo vodil do vaše izbrane destinacije s 6 palčnim kapacitivnim steklenim zaslonom, z možnostjo povečave pogleda s približevanjem prstov.


Navigacija omogoča specifične kamp funkcije, vključno s cestnimi opozorili in uporabniškimi potmi, z višino in težo vašega kamperja ali prikolice in vas bo tudi opozarjal na morebitne strme vzpone, višine mostov, omejitev teže, ostre zavoje, omejitev hitrosti in druga uporabna opozorila za voznike kamp vozil na načrtovani poti.

Dodani so posebni imeniki za avtodome in prikolice z več kot 9.000 ACSI avtokampi, rezultate iskanja avtokampov pa lahko filtrirate glede na želene storitve. Enostavno oblikovanje načrtovane poti omogoča, da s preprostim dotikom zaslona spremenite načrtovano pot, ki vključuje želene ceste ali mesta.


Camper 660 LMT-D omogoča tudi govorne ukaze za enostavno navigacijo, medtem, ko so vaše roke varno na volanu.

Foursquare podatki z dodanimi več milijoni novih in interesantnih naslovov bodo zagotovili še večje radosti na začrtani poti ali poleg izbrane destinacije.

Za boljšo preglednost za vozilom pri vzvratni vožnji si omislite še brezžično vzvratno kamero Garmin BC, ki je na voljo kot dodatna oprema.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več