24.02.2014 18:43

Nazaj v preteklost s Sega Genesis in Sega Master System

Sega je zakon.

Vedno več je govoric, da v Slovenijo prihaja nov zastopnik oziroma distributer za igralne konzole SEGA. Kmalu bodo torej izpolnjene sanje vseh tistih, ki so otroštvo preživeli z igranjem SONIC iger.

Sega se vrača v velikem slogu. Kmalu bodo v Slovenijo prispele različne konzole Japonskega igralskega giganta. Na voljo bodo modeli portable in modeli za priklop na TV. Cene bodo predvidoma zelo ugodne in se bodo gibale med 49 in 89 EUR. Poiščite vaše zaprašene SEGA kasete in se pripravite na zabavo.

Več kmalu!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več