Računalništvo, telefonija
12.04.2016 16:50

Deli z drugimi:

Share

Ne poslujte na slepo!

Podjetniki potrebujejo za poslovno odločanje ažurne informacije o svojem poslovanju, ki pa jih morajo tudi razumeti. Jim lahko pri tem pomagajo programi?
Ne poslujte na slepo!
Ne poslujte na slepo!

Optimiziranje stroškov je prvi pogoj za uspešno poslovanje vsakega podjetja in organizacije. A ne na račun dela brez računovodskega servisa, saj je dobro računovodstvo osnova za učinkovito poslovanje in poslovni uspeh. Enako pomembno kot izbira računovodskega servisa pa je pomembno tudi, s kakšno programsko opremo dela računovodja. Najbolj ekonomično je, da podjetnik in računovodja uporabljata isto programsko rešitev, saj je delo tako bolj učinkovito in pregledno.

Dobre programske rešitve prinašajo številne možnosti, na podlagi katerih lahko podjetnik sprejme pravo poslovno odločitev, saj ima ves čas na voljo dostop do podatkov o poslovanju. Ključne informacije, ki jih danes spremlja uspešno podjetje, so stanje zalog, koliko davka bo plačalo, ali so plačani vsi prejeti računi ter kakšno je stanje z dolžniki – kdo so in koliko dolgujejo podjetju. Poleg tega pa je treba posebno pozornost posvetiti še tistim ključnim poročilom, ki podjetniku omogočijo, da se pravočasno in pravilno odloči za spremembe, ki so del vsakega poslovanja.

Podjetje SAOP bo v četrtek, 14. aprila 2016, ob 13.00 uri izvedlo brezplačni spletni seminar, na katerem bo predstavilo, kaj mora pri poslovanju spremljati vsak podjetnik. Prijavite se še danes!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več