Računalništvo, telefonija
05.05.2012 08:30
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ni več vprašanje ČE, temveč KDAJ

pamBOA
pamBOA

Papirni dokumenti so v podjetjih še vedno najpomembnejši vir informacij. Vsakdo v pisarni je že doživel frustracijo, ko ni mogel najti nekega papirnatega dokumenta v fasciklih ali pa datoteke v računalniku prav takrat, ko bi moral nekomu hitro odgovoriti.

Tudi vsi statistični podatki o izgubah delovnega časa podpirajo dejstvo, da bo večina podjetij imela velike koristi od dobro organiziranega sistema za upravljanje z dokumenti.

Torej ni več vprašanje »ČE«, temveč »KDAJ«.

Sistem za upravljanje z dokumenti pamBOA je temeljno organizacijsko orodje, ki neposredno vpliva na povečanje učinkovitosti pisarniškega poslovanja in znižanje administrativnih stroškov.

pamBOA je vnaprej pripravljena, zmogljiva, uporabnikom prijazna in cenovno dostopna rešitev, ki družbam pri obdelavi, izmenjavi in skladiščenju informacij zagotavlja celovitost, preglednost in dostopnost.

pamBOA je univerzalna za vse dejavnosti družb in tudi njihova velikost ni omejitev. Svoje poslanstvo odlično opravlja tako v s.p.-jih, kot tudi v velikih sistemih. Prej ko jo bomo vpeljali, prej bomo začeli uživati koristi.

pamBOA je s svojo modularnostjo izredno prilagodljiva. Začetek je mogoč tudi že z enim samim izbranim modulom, ki bi nam prinesel največje koristi, kasneje pa ga je z rastočimi potrebami mogoče enostavno dopolniti oz. nadgraditi z ostalimi. Vse rešitve lahko tudi povsem prilagodimo vašim željam in zahtevam.

Odkrijte in izkoristite prednosti pamBOA sistema za upravljanje dokumentov tudi vi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 360ECM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 360ECM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 360ECM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več