Računalništvo, telefonija
04.04.2017 15:24

Deli z drugimi:

Share

Nikon ob 100. obletnici najavil posebno izdajo svojih izdelkov Anniversary Editions

Nikon ob 100. obletnici najavil posebno izdajo svojih izdelkov Anniversary Editions
Nikon ob 100. obletnici najavil posebno izdajo svojih izdelkov Anniversary Editions

Nikon je danes najavil posebno izdajo svojih izbranih izdelkov, s katerimi obeležuje letošnje praznovanje 100. obletnice delovanja podjetja. Nippon Kogaku K.K. je bil ustanovljen 25. julija 1917 in vse od takrat je družba predstavila več edinstvenih izdelkov, ki so premikali meje na področju optike in natančnosti izdelave. Ob svoji stoti obletnici bo družba več izdelkov opremila s posebnim logotipom 100th Anniversary in posebnimi podrobnostmi, ki jih bodo ločile od siceršnjih modelov.

Med izdelki iz posebne izdaje družine Anniversary sta dva vrhunska digitalna zrcalno-refleksna fotoaparata, trije NIKKOR zoom objektivi s fiksno zaslonko f/2.8 ter posebne različice treh daljnogledov. V prodaji bo tudi posebna zbirka spominkov, več podrobnosti o izdelkih iz te akcijske ponudbe je dostopnih na spletni strani 100th Anniversary.


D5 100th Anniversary Edition

D5 je Nikonov zastavonoša med digitalnimi zrcalno-refleksnimi fotoaparati. Nova različica pooseblja bogato zgodovino družbe, zato je aparat odet v kovinsko sivo ohišje ter opremljen z ustreznim žigom, ki je posvečen Nikonovemu prispevku pri raziskovanju vesolja. Del kompleta je tudi posebna knjižica s podrobnostmi o teh dosežkih.

D500 100th Anniversary Edition

Kovinsko sivo ohišje ter logotip 100th Anniversary Edition z unikatno serijsko številko nosi tudi model D500. Od klasičnega D500 se spominski fotoaparat loči še po posebnem pokrovčku in usnjenem pasu, ki ima prav tako vgraviran logotip stote obletnice družbe.

NIKKOR 70-200E 100th Anniversary Edition

Med posebnimi izdelki, izpostavljenimi ob obletnici je tudi objektiv AF-S NIKKOR 70-200mm f/2,8E FL ED VR, opremljen s posebnimi optičnimi elementi in posebnim stojalom. Tudi torbica objektiva je obletnici primerno označena.

Komplet zoom objektivov NIKKOR F2,8 100th Anniversary Edition

Objektivi NIKKOR so skozi desetletja postali sinonim kakovosti Nikonovih optičnih tehnologij. Zbirka objektivov Anniversary set vključuje tri objektive z zaslonko f/2,8, ki kar najbolje zastopajo blagovno znamko NIKKOR in njene lastnosti. V kompletu so širokokotni AF-S NIKKOR 14-24mm f/2,8G ED, klasični AF-S NIKKOR 24-70mm f/2,8E ED VR ter telefoto objektiv AF-S NIKKOR 70-200mm f/2,8E FL ED VR. Vsak izmed objektivov je opremljen z edinstveno serijsko številko in logotipom obletnice.

Daljnogleda WX 7×50 IF in WX 10×50 IF 100th Anniversary Editions

Tudi daljnogleda z ultra širokim vidnim poljem iz družine WX (modela WX 7×50 IF in WX 10×50 IF), nosita ekskluzivno serijsko številko, odtisnjeno na vrhu sredinske gredi, medtem ko je logotip stote obletnice odtisnjen na dnu. Z logotipom obletnice je opremljen tudi usnjeni pas objektivov. Ob tej priložnosti bo izdelanih le sto daljnogledov.

Daljnogled 8×30 E II 100th Anniversary Edition

Spominske izdaje bo deležen tudi Nikon 8×30E II, daljnogled ortodoksne in klasične zasnove, ki je »vedno v modi«. Opremljen s spominskim logotipom in ekskluzivno kovinsko sivo barvo ter posebnim pasom in etuijem bo dal jasno vedeti, da gre za izjemen primerek.

Spominski izdelki ob stoti obletnici

Nikon 100th Anniversary Crystal Creation Nikon Model I

Na voljo pa bo tudi čudovita kristalna kopija prvega Nikon 35 mm aparata iz leta 1948, ikonskega Model I, izdelana v podjetju Swarovski*, vodilnem svetovnem proizvajalcu kristalnih izdelkov.

Zbirka priponk Nikon 100th Anniversary

Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji priponk. Zbirka priponk upodablja najbolj priljubljene izdelke v Nikonovi zgodovini, dodana pa je priponka s stoletnico podjetja.

Miniaturni aparat Nikon F 100th Anniversary

Zgodovinski Nikon F je bil prvi Nikonov zastavonoša in aparat, ki je postavil temelje zrcalno-refleksnih fotoaparatov v svetu. Na voljo je kot model v razmerju 1:2.

Pašček za fotoaparat Nikon 100th Anniversary

Poseben pašček ob 100. obletnici je izdelan iz najboljšega italijanskega usnja, ki zagotavlja dolgotrajno zanesljivo uporabo, saj usnje s časom in uporabo postaja vse boljše.

Več informacij bo na voljo junija.

Za več podrobnosti obiščite spletno mesto, posvečeno 100. obletnici.

*Swarovski je blagovna znamka ali registrirana blagovna znamka podjetja Swarovski AG.

Specifikacije, oblika, ime izdelka in priložena oprema se lahko razlikujejo glede na državo ali območje. Tehnični podatki in oprema se lahko spremenijo brez obvestila ali kakršne koli obveznosti za proizvajalca.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več