14.01.2011 14:48
Posodobljeno 13 let nazaj.

Nimate zvočnikov? Ni problema!

Prenosni_resonančni_zvočni_sistem_Mustang_VIBE_Master

VIBE Master je prenosni resonančni zvočniški sistem, ki iz katerekoli avdio naprave s priključkom za slušalke zajame zvok oz. glasbo in preko resonančnih nihanj spremeni katerokoli površino ali predmet v zvočnik.

Oprime se lahko na različne predmete, kot so karton, škatla, dežnik, kovček, pločevina, koledar, okno, plastenka, itd. in tako iz predmeta naredi zvočnik, ki ustvarja presenetljive zvočne učinke in neverjetne zvoke. Preprosto pritisnite tipko »Predvajaj« na vaši napravi (iPod, MP3 predvajalniki, mobilni telefoni, prenosni računalniki, itd.) in VIBE Master bo spremenil predmet v čudovit zvočnik.

VIBE Master popolnoma spremeni vaš način poslušanja glasbe ter ga lahko enostavno odnesete in uporabite kjerkoli. Je dovolj majhen in lahek, da ga lahko spravite v vsak žep, poleg tega pa omogoča dva načina napajanja – preko USB kabla ali na baterije.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668