Računalništvo, telefonija
12.03.2012 11:20

Deli z drugimi:

Share

Nižji stroški s Fujitsujem: FlexFrame

Fujitsu zmanjšuje stroške infrastrukture za uporabnike SAP® rešitev na strežnikih Windows
Fujitsu je predstavil novo platformo za spletne gostitelje in telekomunikacijska podjetja, ki podpira 1,5 milijonov naprednejših uporabnikov
Fujitsu je predstavil novo platformo za spletne gostitelje in telekomunikacijska podjetja, ki podpira 1,5 milijonov naprednejših uporabnikov

Fujitsu je predstavil infrastrukturo FlexFrame za SAP® rešitve, ki temelji na operacijskem sistemu Windows. Fujitsu je s tem podjetjem omogočil uporabo SAP rešitev na strežnikih, ki temeljijo na operacijskem sistemu Microsoft Windows in jim ponudil višjo zanesljivost omenjenih sistemov ter možnost znižanja operativnih stroškov.

Infrastrukturo FlexFrame za SAP rešitve, ki deluje na operacijskem sistemu Windows, na Fujitsujevih strežnikih x86 PRIMERGY, je Fujitsu razvil v sodelovanju z Microsoftom, uporabnikom pa prinaša zmogljivo in prilagodljivo računalniško okolje. Predstavitev različice, ki temelji na strežnikih za operacijski sistem Windows, širi potencialni trg za infrastrukturo FlexFrame, ki jo že uporablja na stotine podjetij po svetu v Linux okoljih.

Sedaj lahko uporabniki SAP rešitev na Windows strežnikih, ki temeljijo na strežniški tehnologiji SQL, uporabljajo infrastrukturo FlexFrame, ki zagotavlja prilagodljivo okolje za celoten portfelj SAP aplikacij – vključno z aplikacijami SAP ERP, SAP Customer Relationship Management (SAP CRM), SAP Supply Chain Management (SAP SCM) in SAP Product Lifecycle Management (SAP PLM).

Poslovne koristi

FlexFrame je popoln eko sistem, ki uporablja inteligentno in dinamično alokacijo virov za stalno optimizacijo popolnoma virtualiziranih okolij za SAP rešitve in vzpostavlja način za boljšo uporabo sistemskih virov. To je možno z visoko razpoložljivostjo vseh sistemov, ki uporabljajo SAP rešitve – vključno s strežniki, virtualnimi napravami, hrambo podatkov in mrežami.

Namestitve pri uporabnikih kažejo, da Fujitsujeve FlexFrame rešitve prinašajo prihranke v višini do 60 odstotkov pri celotnih stroških lastništva infrastrukture za SAP rešitve. Izboljšana uporaba IT infrastruktur zmanjšuje izdatke, medtem ko operativne stroške znižuje zmanjšano število fizičnih strežnikov, ki so potrebni za namestitev, ti pa so upravljani avtomatično.

Poslovne operacije, ki so odvisne od SAP aplikacij, infrastruktura FlexFrame podpira z visoko razpoložljivostjo, izogibanjem kompleksnega upravljanja in ohranjanjem orodij za okolja na temelju SAP rešitev ter pripomore k zagotavljanju skladnosti z zahtevami razpoložljivosti ( Service Level Agreements (SLAs)). Infrastruktura FlexFrame za SAP rešitve na Windows operacijskem sistemu prinaša tudi idealno osnovo za računalništvo v oblaku, saj izpolnjuje ključne zahteve oblaka po sistemski prilagodljivosti, učinkovitosti in zanesljivosti.

Infrastruktura FlexFrame na operacijskem sistemu Windows za SAP rešitve iz Fujitsuja bo na voljo kasneje v letu 2012, glede na načrte pa bo k prvemu uporabniku v Nemčiji poslana to jesen. Cena in podpora se razlikuje glede na individualno implementacijo.

Jens-Peter Seick, starejši podpredsednik, produktni razvoj pri Fujitsu Technology Solutions: »Na stotine uporabnikov po svetu že računa na Fujitsujevo infrastrukturo FlexFrame za SAP rešitve, da bi si pomagali zagotoviti prilagodljivost, gibčnost in fleksibilnost njihovih IT sistemov, saj bodo z njo lahko kos vselej spreminjajočim se poslovnim potrebam. Fujitsu sedaj prinaša učinkovito upravljanje konsolidiranih okolij v doseg hitro rastočih podjetij, ki implementirajo SAP rešitve na temelju Windows in x86 strežnikov in jih upravljajo s programsko opremo ServerView Resource Orchestrator software.”

Thomas Schröder, generalni direktor pri Enterprise and Partner Group, Microsoft Nemčija: “Stranke, ki že uživajo prihranke stroškov zaradi uporabe poslovnih računalniških aplikacij na strežniških platformah Windows lahko sedaj uživajo tudi koristi, ki jih prinaša Fujitsujeva infrastruktura FlexFrame na operacijskem sistemu Windows za SAP rešitve. Kombinacija infrastrukture in upravljanje aplikacije odlično sovpada z Microsoftovo strategijo zasebnega oblaka za poslovno-kritične aplikacije.”

Kevin Ichhpurani, starejši podpredsednik, ekosistem in prodajni kanali, SAP: “Uporabniki SAP rešitev so zelo uspešno uporabljali prednosti Fujitsujeve infrastrukture FlexFrame na Linux platformi. Veseli smo, da je Fujitsu razširil svojo ponudbo, da bi podprl Windows operacijski sistem, kar je prednost za naše skupne uporabnike. Še več, preko našega skupnega truda usmerjenega k inovacijam, bo lahko Fujitsu uporabil tudi SAP NetWeaver® Landscape Virtualization Management in ponudil enotne zmožnosti upravljanja za SAP rešitve.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več