Računalništvo, telefonija
26.09.2016 19:44
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NO.1 D5+ pametna ura po super ceni

NO.1 D5+
NO.1 D5+

Trg pametnih ur je v izjemnem porastu. Ponudba je široka, vendar v tej najdemo veliko izdelkov, kjer nekaj manjka. Bodisi je to merilec srčnega utripa, GPS ali podpora za SIM kartico.

NO.1 D5+ vse to ima. Poleg tega je krasi ličen dizajn ohišja iz nerjavečega jekla, 1.3 palčen zaslon, štiri jedrni procesor z 1 GB delovnega pomnilnika in 8 GB notranjega pomnilnika. S ceno 98.99 € predstavlja dober nakup, saj je za par sto evrov cenejša od pametnih ur, pri nas nekoliko bolj poznanih, blagovnih znamk.

Podpira Bluetooth 3.0 in 4.0 vse skupaj pa poganja operacijski sistem Android 5.1. Ura ponuja vso funkcionalnost okolja Android, vendar se včasih lahko malo zatakne pri uporabi tipkovnice, saj je uporaba le nekoliko težavnejša zaradi majhnega zaslona.

Baterija bo zdržala skozi celi dan v kolikor je ne boste neprestano uporabljali. Se pravi ob zmerni uporabi lahko pričakujete celodnevno avtonomijo baterije, ob intenzivni uporabi pa nekoliko manj.

Če iščete ugodno pametno uro bi NO.1 D5+ lahko bila prava izbira za vas, še posebno zdaj ,ko jo lahko dobite po akcijski ceni. Med drugim jo je možno kupiti tudi pri spletnem trgovcu GearBest, ki poskrbi za brezplačno poštnino in vračilo denarja v primeru neljubih zapletov.



Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več