Računalništvo, telefonija
28.06.2012 10:23
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nogometni čevelj za popoln nadzor nad igro

Adidas ponosno predstavlja novo svetovno ikono med nogometnimi čevlji Predator® Lethal Zones.
Vrhunski nogometni čevlji Adidas Predator Lethal Zones!
Vrhunski nogometni čevlji Adidas Predator Lethal Zones!

Profesionalni nogometaši se več kot dobro zavedajo, da so čevlji tisti, ki omogočajo, da vse vrhunske sposobnosti igralca pridejo na plano. Adidas je zato zanje pripravil novo svetovno ikono med nogometnimi čevlji, ki sliši na ime Predator® Lethal Zones.

Nogometni čevelj, izpopolnjen s petimi posebnimi točkami, omogoča igralcu številne prednosti za vrhunsko igro. Prva točka je namenjena hitremu vodenju in preigravanju z žogo,druga zagotavlja odlično zaustavljanje žoge že z enim dotikom, tretja omogoča natančnejše ciljanje na gol, četrta točka pripomore k izvajanju vrhunskih dolgih podaj, peta točka pa igralcem omogoča popolne podaje na igrišču. S kombinacijo vseh petih točk je popoln nadzor nad žogo zagotovljen.

Predator® Lethal Zones čevelj je narejen iz super-lahke (SL) gume in spominske pene, kar omogoča optimalen oprijem žoge za kontrolirano vodenje. Poleg tega, dodatni 3-D potisk, razvit izključno za ta nogometni čevelj, zagotavlja edinstvene rezultate.

Vrhunske tehnologije nogometnihi čevlji Predator Lethal Zones:

Dribble: rebrasta površina na bočni strani čevlja omogoča boljši stik z žogo ob velikem številu hitrih zaporednih udarcev žoge. Optimalen oprijem in nadzor nad žogo pa dodatno zagotavlja tudi SL guma.

First touch: velika rebrasta kontaktna površina na sprednji strani noge ustvarja učinek vakuuma, ki omogoča takojšen nadzor, ublažitev udarca in hipno zaustavitev žoge.

Sweet spot: velika površina na stranskem delu čevlja optimizira kontakt čevlja in žoge ter zagotavlja večjo hitrost žoge.

Drive: dvignjena, odebeljena 3-D oblika na prednjem delu stopala se kot ulita prilega nogi in tako omogoča lažje premagovanje daljših razdalj.

Pass: Spominska pena na stranskem delu čevlja zagotavlja konsistentnost pri podajanju, medtem ko 3-D potisk podaljšuje čas stika z žogo, kar zagotavlja natančnejše podajanje.

“S petimi posebnimi točkami smo Predator® pripeljali na povsem novo raven. Uporabniki Predatorja imajo tako zagotovljen popoln nadzor nad igro,” je dodal Aubrey Dolan, produktni vodja za Predator® Lethal Zones.

Poleg posebnih točk nogometni čevelj izpopolnjujeta še nova tehnologija Hybridtouch in materiali, iz katerih je narejen. Kombinacija usnja in sintetike omogoča udobje, stabilnost ter zmanjšuje premočljivost, s čimer je čevelj uporaben ob vsakem vremenu. adidasova novost ima poleg tega tudi revolucionarni podplat Sprint Frame, kakršnega smo videli že na adizeru f50. Ta nudi nogi stabilnost in lahkotnost.

Predator® Lethal Zones je prvi nogometni čevelj iz družine Predator®, ki omogoča uporabo aplikacije miCoach. Igralci lahko na ta način spremljajo statistiko svojih treningov in rezultate prenesejo na svoj računalnik ali telefon.

Vrhunski nogometaši kot so Van Persie (Arsenal FC), Xavi (FC Barcelona), Nasri (Manchaster city FC), Nani (Manchaster United FC) in Di Maria (FC Real Madrid), ki so tudi sami sodelovali pri razvoju čevlja, bodo adidasovo inovacijo svetovni javnosti predstavili na nogometnih igriščih maja 2012. Predator® Lethal Zones nogometni čevelj bo od junija 2012 na voljo v adidasovih maloprodajnih trgovinah kot specializiranih trgovinah po vsem svetu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667