Računalništvo, telefonija
01.07.2016 11:08

Deli z drugimi:

Share

Nore poletne razprodaje

Nore poletne razprodaje
Nore poletne razprodaje

Spletni trgovec Everbuying ponuja izjemne popuste za svoje izdelke, ki vam lahko pridejo prav v prihajajočih poletnih dnevih. Kar osem pametnih mobilnih telefonov, osem pametnih ur in ostale dodatke lahko kupite na spletni strani everbuying.net.

Do 87 % popust lahko koristite še danes. Poleg omenjenih naprav so po znižanih cenah na voljo tudi pomnilniške kartice, pametne žarnice, pripomočki za prostoročno telefoniranje, itd.

Vsi izdelki imajo tudi garancijo, v primeru nezadovoljstva ali napake blaga, pa vam tudi vrnejo denar. Odlična priložnost za nakup kakšnega darila ob koncu šole ali pripomočka s katerim si boste krajšali čas na dopustu. Med znižanimi izdelki lahko najdete tudi kvadrokopterja s katerimi boste lahko zajemali izjemne slike in video posnetke iz zraka. Vaši dopustniški spomini bodo tako dobili nove razsežnosti.

Na enem mestu lahko kupite tako tehnološke rešitve, kot tudi pripomočke za kampiranje in preživljanje prostega časa v naravi. Vse je le nekaj klikov stran, akcija pa traja samo še nekaj ur tako da priporočamo, da pohitite.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več