Računalništvo, telefonija
10.07.2014 09:44

Deli z drugimi:

Share

Nov produkcijski tiskalnik Canon

Novi tiskalnik združuje novo in uveljavljeno tehnologijo imagePRESS. Prinaša idealno mešanico kakovosti tiska, produktivnosti, možnosti dodelave in kompaktnosti.
imagePRESS C800
imagePRESS C800

Canon je potrdil svojo predanost razvoju inovativnih tehnologij, ki ustrezajo naraščajočim potrebam ponudnikov tiskarskih storitev, s predstavitvijo barvne produkcijske naprave za rezane liste serije imagePRESS C800.

Serijo sestavljata dva modela, imagePRESS C700 s hitrostjo 70 strani/minuto in imagePRESS C800 z 80 stranmi/minuto, ki prinašata inovativne tehnologije in nadgrajene uveljavljene tehnologije vodilnega Canonovega modela imagePRESS C7011VP(S) ter ponuja napredno kakovost tiska, storilnost in vsestranskost za različna tiskarska okolja.

Serija imagePRESS C800 se umešča se med seriji imageRUNNER C9000 in imagePRESS C6011(S) v Canonovi digitalni barvni ponudbi, ponuja visoko kakovost tiska ter vodilno produkcijsko zmogljivost na trgu. Zaradi inovativne zasnove ponuja vsestranskost za izdelavo obsežnih in inovativnih odtisov na različne medije, tudi na karton in ovojnice, enostavno obvladuje tako nizke naklade kot tisk zapletenih variabilnih podatkov na personalizirane tiskovine.

Doseganje visokih produkcijskih hitrosti z 80 odtisi na minuto na različnih tipih papirja omogoča napredna tehnologija ogrevanja z dvema valjema (Advanced Twin Belt Fusing), pri čemer serija imagePRESS C800 lahko dosega maksimalno hitrost tudi pri papirju s težo do 200 g/m2. Visoke produkcijske hitrosti omogoča zaradi inovativnih indukcijskih ogrevalnih in ohlajevalnih tehnologij, ki napravi omogočajo prilagajanje temperature za doseganje visoke produktivnosti z različnimi tipi papirjev. Serija imagePRESS C800 lahko tiska obojestransko na papir gramature največ 300 g/m2 z visoko natančnostjo.

Napredna tehnologija podajanja papirja preprečuje napačno nalaganje tudi premaznih papirjev. Z vpihovanjem zraka z različnimi hitrostmi, odvisnimi od tipa in gramature papirja, ter z uporabo posebnega nadzornega sistema in novih materialov, so preprečili zagozditev papirja in zastoje, ter tako občutno izboljšali učinkovitost in produktivnost tiskarn.

Serija imagePRESS C800 ima tri inovativne delokrožne sisteme, ki ustrezajo potrebam tiskanja v podjetjih in v grafični industriji: Canon imagePRESS Printer Kit B1 – za enostavno produkcijo visokokakovostnih tiskovin; PRISMAsync iPR C800 Series A1 – centralni nadzorni sistem za celoten produkcijski delovni tok z intuitivnim delovanjem in učinkovitim razdeljevanjem nalog; imagePRESS Server F200 in imagePRESS Server G100, dve novi digitalni nadzorni plošči, ki ju je razvilo podjetje EFI. Grajeni sta na platformah Fiery FS150 Pro in FS150 ter ponujata hitrejšo obdelavo podatkov, nepremagljivo kakovost slike in avtomatizirane delovne procese.

Predstavitev serije imagePRESS C800 je z naslednjimi besedami pospremil Mark Lawn, direktor trženja profesionalnih tiskarskih rešitev v Canonu Europe: »Z novo serijo imagePRESS C800 smo razširili nabor barvnih tiskarskih naprav in ponudili izvrstno kakovost, zmogljivost in prilagodljivost uporabnikom, ki ne tiskajo naklad, primernih obstoječi seriji imagePRESS C7011.«


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Canon adria d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Canon adria d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Canon adria d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več