Računalništvo, telefonija
27.05.2014 15:10

Deli z drugimi:

Share

Nov terminal z operacijskim sistemom Android

V podjetju Chainway, speciliziranem za zagotavljanje opreme za zbiranje podatkov in rešitev so lansirali nov ročni terminal C4000.
Nov terminal z operacijskim sistemom Android
Nov terminal z operacijskim sistemom Android

Najnovejša različica terminala ima lepši in preglednejši uporabniški vmesnik, katerega uporablja skoraj vsak, ki ima pametni telefon. Ima Android operacijski sistem, kar pomeni, da je možno uporabiti že obstoječe aplikacije iz Play trgovine. Ima olajšan razvoj aplikacij in razvijanje v programskem jeziku Java s pomočjo Android Studia. Možen je tudi razvoj s spletnimi tehnologijami (Phonegap). Priložen ima SDK s katerim lahko dostopamo do različnih senzorjev (NFC, barcode, kamera …).

Chainway C4000 odlikujejo enake lastnosti kot njegove predhodnike – kompaktnost, prenosljivost, vzdržljivost , funkcionalnost, izjemno velik zaslon, izjemna hitrost 3G prenosa podatkov in zmogljiva kapaciteta baterije. Sodi med Android pametne terminale, s tehnologijo za zajemanje podatkov, obdelavo podatkov in brezžično komunikacijo .

Izmenjava podatkov z računalnikom poteka preko micro USB kabla. Ima tudi možnost priključitve prenosnega tiskalnika, »pištole« za lažje skeniranje črtnih kod s pripadajočo baterijo in razširljivo spominsko mesto – microSD.

Avtomatsko in natančno zbiranje podatkov je arhivirano v različnih poslovnih področjih, s pomočjo celovite rešitve. CHAINWAY C4000 je veliko bolj enostaven za upravljanje in manj zapleten za vzdrževanje, kar je za kupce zagotovo velika prednost.

Prav zato je idealen izdelek za različne panoge – logistika, medicina, skladišča, trgovina na drobno idr.

Deluje preko 3G omrežja. Če to ni na voljo, se avtomatsko preklopi na 2G omrežje. Več podatkovnih kanalov in glasovna komunikacija zagotavljata komunikacijo v realnem času in podatkovno učinkovitost. CHAINWAY C4000 zagotovo prinaša najboljši ROI (return-on-investment).

Za več informacij o Chainway terminalu se obrnite na podjetje IDentiks (info@identiks.si, 0590 90 550).

Več o terminalu >>


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več