17.07.2014 14:39

Nova ali prenovljena oprema?

Poročilo korporacije IDC kaže, da je kar 70 % vprašanih strank v zadnjih dveh letih kupilo opremo IT. Tehnologija računalnikov se nenehno razvija, zato nam je nakup nove računalniške opreme vsakih nekaj let neizbežen. To pa posameznikom in še toliko bolj podjetjem predstavlja ogromen strošek.
Vse več podjetij se odloča za nakup ali najem obnovljenih računalnikov, ki predstavljajo cenovno ugodno alternativo za zamenjavo zastarele opreme, podaljševanje uporabe starejših sistemov in podporo sekundarnim funkcijam uporabe.

Ko nujno potrebujete večje kapacitete, a si tega preprosto ne morete privoščiti, boste z izbiro certificirane in testirane opreme IBM na najboljši način prihranili pri nakupu originalnih rešitev. Program CPO zajema poslovno računalniško opremo proizvajalcev Lenovo in Dell. Gre za kakovostne izdelke poslovnih serij ThinkPad in Vostro. Program vsebuje tako prenosne in namizne računalnike kot tudi strežniško opremo.

Obnovljena računalniška oprema, ki jo kupite pri pooblaščenemu zastopniku, ima certifikat in zagotovilo usposobljenih tehnikov IBM, da so opravili vse zahtevne teste in zadovoljili ustrezno certificiranost – standard AS NEW. Tako je vsaka komponenta v brezhibno delujočem stanju.

Obnova poteka v temu namenjeni tovarni IBM v Nemčiji in vsebuje temeljit pregled zaslona, vezja, ohišja in ostalih vitalnih komponent. Oprema se očisti, dodela in prebarva, s čimer se doseže stanje maksimalne obnove na stanje novega izdelka. Ves postopek poteka pod standardi podjetja IBM in zadostuje visokim merilom MAR (Microsoft Authorized Refurbisher), kar pomeni najvišji nivo obnovitvenega postopka.

Nakup ali najem Certificirane Prenovljene Opreme IBM vam nudi podjetje Bitset, d. o. o., kjer vam lahko tudi svetujejo pri izbiri opreme, nudijo podporo, vzdrževanje, garancijo in učenje na izbrani lokaciji.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BITSET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BITSET d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BITSET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Bronasti partner