Računalništvo, telefonija
30.01.2014 10:10

Deli z drugimi:

Share

Nova kadrovska storitev v oblaku

Špica International in SAOP sta združila moči in omogočila spletno ponudbo za upravljanje kadrov. Povezava programa za registracijo delovnega časa All Hours in spletnega računovodskega programa miniMAX bo navdušila tudi uporabnike Si.mobilove Popolne pisarne.
Vnos delovnih ur je omogočen preko spleta, registrirne naprave ali pametnega telefona (Android)
Vnos delovnih ur je omogočen preko spleta, registrirne naprave ali pametnega telefona (Android)

Spletna storitev All Hours zagotavlja elektronsko evidenco prisotnosti zaposlenih. Vnos ur je enostaven preko spleta (brskalnik), registrirne naprave (kartica) ali pametnega telefona (Android). All Hours omogoča pregled nad trenutno prisotnostjo in odsotnostjo zaposlenih (malice, boleznine, službene poti …), potrjevanje dopustov ter različna poročila za spremljanje časa zaposlenih.

Zbrani podatke o mesečnih urah zaposlenih se sedaj lahko prenesejo v spletni računovodski program miniMAX in računovodja enostavno pripravi obračun plač.

miniMAX omogoča vodenje celotnega poslovanja podjetja (računi in predračuni, potni nalogi v skladu z novo zakonodajo, vodenje zalog, povezavo s spletno trgovino …) v povezavi z računovodstvom, ki v istem programu dokumente poknjiži, obračunava plače in pripravlja vse potrebne druge obračune in poročila za državo. miniMAX prinaša v vsakem trenutku ažuren pregled nad poslovanjem, odprtimi postavkami, stanjem zalog, finančnimi podatki in celotno poslovno in knjigovodsko dokumentacijo.

All Hours in miniMAX sta prisotna tudi v Si.mobilovi Popolni pisarni, ki poslovnim uporabnikom omogoča, da na enem mestu izberejo storitve, ki jih potrebujejo za poslovanje. Prenos mesečnih podatkov o urah zaposlenih v računovodski program tako naročnikom Popolne pisarne zagotavlja celovito kadrovsko storitev.

Obe storitvi sta v promocijskem obdobju na voljo brezplačno za prvih 30 dni uporabe. Več o ponudbi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več