01.10.2012 15:33

Nova linija slušalk Ferrari by Logic3

Logic3 je predstavil nova modela slušalk s funkcijo aktivnega odpravljanja šuma (ANC) ikonične zbirke premium avdio izdelkov Ferrari by Logic3. Vrhunska zmogljivost in odlično zasnovan dizajn, ki odraža vodilno avdiofilsko kakovost.
Ferrari F1

Elegantne oblikovne poteze in navdih Ferrari by Logic3 linije ušesnih in naglavnih slušalk je izrazito pri nestrpno pričakovanih modelih slušalk Cavallino T350 in Scuredia R300 ANC, z aktivnim zmanjševanjem nezaželenega hrup iz okolja in brez izgub dinamike pri predvajanju glasbe.

Ferrari by Logic3 uporabnikom zagotovlja prestižno uporabniško izkušnjo izdelkov blagovne znamke Ferrari. Slušalke imajo ultra mehke ušesne blazinice iz materialov, ki dihajo in nudijo maksimalno udobno uporabo in izjemno zvočno izkušnjo.

Ashvin Patel, Logic3 CEO: “Z veseljem najavljamo lansiranje novih slušalk z aktivnim odstranjevanjem šumov iz okolice (ANC) iz ikonične zbirke avdio izdelkov Ferrari by Logic3.”

“Povratne informacije naših kupcev in partnerjev o ikonični zbirki ušesnih in naglavnih slušalk so izredno pozitivne. V skladu s Ferrarijevim prizadevanjem, da so vsi njihovi izdelki popolni, tudi ANC linija slušalk, odražajo stilsko in tehnično dovršenost in nudijo bogato avdiofilsko izkušnjo. V prihodnjih tednih bomo v prodajni asortima dodali linijo zvočnih oz. dock postaj, ki jih odlikuje Ferrarijeva neprimerljiva kakovost in dizajn.”

Stefano Saporetti (Head of Licensing), Ferrari: “Najnovejši izdelki Ferrari by Logic3 kolekcije izražajo Ferrarijev značilen slog in osebnost ter zavezanost Ferrarija k proizvajanju zmogljivih in kakovostnih izdelkov. Zadovoljni smo, da lahko nove avdio izdelke delimo z lastniki Ferrarijev, oboževalci in avdiofili.”

Ferrari by Logic3 ANC slušalke

Ferrari Cavallino kolekcija je oblikovno navdahnjena po emotivni vožnji Ferrarijevih brezčasnih GT cestnih avtomobilov. Premium teksture in materiali v kombinaciji z vrhunsko obliko ustvarijo neprimerljiv luksuzni ter estetsko lep izdelek. Kolekcija je opremljena z zaslužno slavno značko “poskočnega konjička”, ki opredeljuje odličnost, eleganco in je resnično ikonična.

• T350 ušesne slušalke ANC odlikuje prestižna oblika z navdihom po Ferrarijevih oblikovnih linijah avtomobilov, z razkošnim usnjem in precizno brušenim ohišjem.
  • Slušalke imajo strojno oblikovan jeklen naglavni trak in ohišje, ki dosega najvišje standarde kakovosti in vzdržljivosti.
  • V črni ali rjavi barvi (MPC: 399,00 €)

Scuderia Ferrari kolekcija

je oblikovno navdahnjena po tekmovanju, hitrosti in tehnoloških inovacijah ekipe F1. Vsak izdelek ima prepoznavne oblikovne poteze iz Ferrari dirkalnih avtomobilov. Kolekcija ima ekskluzivno Scuderia Ferrari značko, ki odraža skupno vizijo zmogljivosti, tehnologijo in moč.

• R300 naglavne slušalke ANC imajo razpoznavno obliko in se zgledujejo po ekipi F1 Scuderia Ferrari. Vgrajene imajo prepoznavne aerodinamične zračnike in tradicionalno masko, ki je prepoznavna v cestnih avtomobilih.
  • Slušalke imajo strojno oblikovan jeklen naglavni trak in masko v diamantni obliki, ki dosega najvišje standarde kakovosti in vzdržljivosti.
  • V srebrni ali beli barvi (MPC: 349,00 €)

Več o Ferrari by Logic3

Logic3 je proizvajalec visoko kakovostnih izdelkov, ki za vsak izdelek v svojem asortimanu izpolnjuje dano obljubo, da bo produkt izpolnil vsa pričakovanja kupcev. Podjetje je že od ustanovitve imelo strast in željo za proizvodnjo najboljših in resnično izjemnih avdio izdelkov na trgu, ki bodo nekaj posebnega. Ta želja je pripeljala do sodelovanja med Logic3 in Ferrarijem.

Zmogljivost in kakovost odraža vse, kar Ferrari počne. Izdelki odražajo želje kupcev, ki si vedno prizadevajo dosegati najvišje postavljene cilje v življenju. Ferrari je pri Logic3 začutil ambicijo in strast ter sklenil partnerstvo, saj verjame, da lahko dosežejo avdio kakovost, ki se zahteva in pričakuje.

Iz sanj v resničnost je ekipa Logic3 svojo dokazanost in doslednost pri visoki kakovosti izdelkov pripeljala na novo raven. Ob spoznanju, da je potrebno novo serijo avdio opreme pričeti graditi pri temeljih, je Logic3 sodeloval na ozko specializiranem področju z zelo uglednimi oblikovalci avdio sistemov in naprav. Končni rezultat sodelovanja so unikatni avdio izdelki, ki vodijo ikonično italijansko Ferrari dediščino na novo življenjsko pot. Ferrarijeva ekipa je bila tesno povezana z Logic3 skozi celoten proces in to se z značilnim Ferrari stilom, obliko in osebnostjo odraža pri vsakem izdelku.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

BILLY POS d.o.o.