Računalništvo, telefonija
25.04.2014 15:27

Deli z drugimi:

Share

Nova različica aplikacije @life-PRO za platformo iOS

Vodstveni delavci naklonjeni uporabi mobilnih aplikacij za krepitev zdravja pri delu
Vodstveni delavci naklonjeni uporabi mobilnih aplikacij za krepitev zdravja pri delu

Rešitev @life-PRO, nadgradnja osnovne brezplačne različice, uporabniku omogoča še bolj podrobno in usmerjeno spremljanje aktivnosti, ki ga usmerjajo pri oblikovanju zdravega življenjskega sloga in prinaša manj stresno, bolj aktivno in zdravo življenje. Uporabnik s pomočjo aplikacije oceni svoje zdravstveno stanje, izvaja vaje in beleži rezultate ter spremlja napredke. Te funkcije so s posodobljeno različico še izboljšane in okrepljene.

Nadgradnja @life-PRO prinaša izboljšave pri spremljanju športnih aktivnosti, kot je spremljanje aktivnosti na prostem s pomočjo GPS, izvajanje vaj za moč, testiranje telesnih sposobnosti in vpogled v zgodovino aktivnosti. Uporabnik lahko v novejši verziji tudi fotografira svoje obroke, vnese njihovo prehrambno vrednost in spremlja prehranjevalne navade. S pomočjo prehrambne piramide spremlja dnevne vnose hrane. Za sproščanje so na voljo novi psihološki nasveti in vaje kako se sproščati bolj učinkovito, uporabnik pa lahko spremlja svojo težo, odstotek telesne maščobe, indeks telesne maščobe (BMI), krvi pritisk in sladkor.

Vse dopolnitve stremijo k boljši motivaciji uporabnika, ki lahko ves čas spremlja svoj napredek in si ga ogleda v zgodovini v grafični obliki oz. kot zemljevid. Podatki se sinhronizirajo s spletnim portalom in omogočajo deljenje na Facebook družbenem omrežju.

@life je ena prvih rešitev v svetu, ki celostno obravnava vse vidike zdravega načina življenja in pri tem poglobljeno uporablja znanja štirih osnovnih področij: medicine, psihologije, športa in prehrane. Uporabniki se lahko tako s pomočjo @life, npr. redno rekreirajo, zdravo hujšajo, merijo svoje zdravstveno stanje ali obvladujejo stres.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vodstveni delavci naklonjeni uporabi mobilnih aplikacij za krepitev zdravja pri delu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več