Računalništvo, telefonija
18.09.2012 12:55

Deli z drugimi:

Share

Nova rešitev za velike pošiljatelje e-novic

Slovensko orodje za e-poštni marketing Dostavljalec.si po novem ponuja tudi neomejene pakete za pošiljanje e-novic. Namenjeni so tistim, ki imajo obsežne baze kontaktov ali pa sporočila pošiljajo zelo pogosto. Cenovno so ugodnejši od številnih drugih slovenskih ponudnikov, pa tudi od mednarodnega MailChimpa.
Dostavljalec.si zdaj ponuja še neomejene pakete.
Dostavljalec.si zdaj ponuja še neomejene pakete.

Večina ponudnikov profesionalnih orodij za e-novice svoje pakete omejuje s številom kontaktov v bazi ali pa s številom sporočil, ki jih lahko pošljemo v obdobju enega meseca. Dostavljalec.si pa je k ponudbi mesečno omejenih in enkratnih dodal še neomejene pakete. Uporabnik se pri njih ne sooča ne z zgornjo mejo števila kontaktov ne z mesečno kvoto, na voljo pa mu je tudi lasten IP naslov.

Zmogljivosti Dostavljalca so primerljive z orodji, kot je MailChimp ali AWeber. Uporabniku so na voljo orodja za segmentacijo in testiranje, samodejni odzivniki in sprožilci, ter napredna statistika. Za razliko od tujih orodij Dostavljalec.si k temu dodaja še uporabniški vmesnik v slovenščini in podporo v Sloveniji, ki je dosegljiva vsak delavnik od osmih zjutraj do osmih zvečer.

»Nove pakete smo oblikovali z mislijo na velike pošiljatelje. Za Dostavljalca se je namreč že v preteklosti zanimalo več spletnih trgovin in podobnih podjetij, ki sporočila pošiljajo tudi vsak dan, ob tem pa upravljajo z velikimi in hitro rastočimi bazami kontaktov. Zdaj zanje ni več ovir,« je povedal Uroš Čimžar, direktor podjetja Domovanje d.o.o., ki je ponudnik Dostavljalca.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Domovanje.com
Za več informacij so vam na voljo pri Domovanje.com
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Domovanje.com? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več