Računalništvo, telefonija
30.06.2017 12:53

Deli z drugimi:

Share

Nova serija AOC poslovnih monitorjev s 3-stranskim brezokvirnim oblikovanjem

Nova serija AOC poslovnih monitorjev s 3-stranskim brezokvirnim oblikovanjem
Nova serija AOC poslovnih monitorjev s 3-stranskim brezokvirnim oblikovanjem

Z novo 90 serijo, specialist za monitorje AOC napoveduje prihod petih novih monitorjev v svoji Pro-liniji. Monitorji v razponu velikosti od 24- do 27-palcev in opremljeni z naprednimi IPS paneli s široko paleto barv so namenjeni podjetjem in zahtevnejšim uporabnikom. Le-ti bodo cenili njihovo elegantno “3-stransko brezokvirno” oblikovanje, ki omogoča brezhibno postavitev več monitorjev skupaj. AOC-jeve funkcije za zaščito oči zmanjšujejo neprijetnosti za uporabnike, ki delajo dolge ure, visoka energetska učinkovitost monitorjev pa pomaga zmanjšati stroške in nudi okolju prijazno produktivnost. Trije novi modeli so opremljeni tudi z ergonomskim in enostavno snemljivim stojalom.

Privlačna in funkcionalna zasnova

Pet novih modelov v portfelju AOC poslovnih monitorjev bo na voljo v dveh velikostih: 24-palčna I2490VXQ in I2490PXQU ter 27-palčni I2790VQ, I2790PQU in Q2790PQU. Vsi modeli se lahko pohvalijo s 3-stransko brezokvirno zasnovo, ter s svojo elegantno metalno sivo obdelavo na stojalu in spodnjem delu okvirja prinašajo svežino na pisalne mize uporabnikov. Zahvaljujoč skoraj nevidnemu okvirju na straneh omogočajo brezhibno postavitev več monitorjev eden zraven drugega. Dva ali celo več zaslonov eden zraven drugega znatno poveča prostor na namizju, kar lahko pomaga povečati produktivnost.

Cenovno ugodnejša I2490VXQ in I2790VQ sta opremljena z osnovnim stojalom, medtem ko so I2490PXQU, I2790PQU in Q2790PQU opremljeni z ergonomsko nastavljivim stojalom, ki ga je mogoče enostavno odstraniti brez orodja. Številne možnosti, vključno z 130 mm nastavitvijo višine, -5°/+25° nagiba, 165°/+165° vrtenja in 90° rotacije (pivot) zagotavljajo visoko stopnjo delovnega udobja, ki ustreza različnim potrebam uporabnikov.

Odlične slike iz različnih virov

Vsi modeli serije 90 uporabljajo napredne IPS panele za širok kot gledanja in visoko natančnost barv. S pokrivanjem barvnega prostora 100% sRGB in 90% NTSC nudijo ti monitorji natančne barve pri vseh vidnih kotih (do 178°). Vodilni model Q2790PQU je opremljen s QHD panelom (2560 x 1440 slikovnih pik), ki lahko prikaže štiri 720p video vsebine hkrati. Ostali štirje modeli so opremljeni s Full HD paneli (1920 x 1080 slikovnih pik).

Različne možnosti vhodov, vključno z DisplayPort, HDMI in VGA, omogočajo povezavo različnih virov slike, za uživanje v različnih vrstah vizualnih vsebin na visoko-kakovostih zaslonih. Vgrajeni zvočniki pa ponujajo zvok brez dodatnih zunanjih zvočnikov in kablov, kar zmanjšuje nered na mizi. Poleg tega se modeli PQU/PXQU ponašajo z USB 3.0 razdelilnikom za hitro in preprosto povezavo zunanjih naprav.

Enostavni za oči in okolje

Za poslovne ali zahtevne domače uporabnike, ki preživijo veliko časa pred monitorjem, ima serija 90 način Low Blue Light, ki zmanjšuje potencialno škodljive kratko valovne žarke modre svetlobe. Poleg tega funkcija Flicker-Free uravnava svetlost monitorja z enosmernim tokovnim (DC) sistemom namesto pulzno širinske modulacije (PWM), kar zmanjša utrujenost in nelagodje oči.

Okoljska prijaznost novih monitorjev je dokazana tudi z več certifikati o energetski učinkovitosti, kot so Energy Star, EPEAT in TCO. Poleg tega funkcija programske opreme E-saver omogoča, da se zaslon preklopi v profil nižje porabe energije, ko uporabnik zapusti delovno mizo, medtem ko Eco način prilagaja nastavitve zaslona različnim vrstam vsebine (besedilo, internet, igre, film, šport) in s tem dodatno zmanjša porabo energije. Druge priročne funkcije, ki temeljijo na programski opremi, vključujejo AOC Screen+ za preprosto razdeljevanje namizij v različna okna in i-Menu, ki omogoča dostop do nastavitev OSD z miško.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več