Računalništvo, telefonija
27.03.2017 10:46
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova serija Konica Minolta multifunkcijskih tiskalnikov z najvišjo oceno laboratorija DataMaster Lab.

bizhub C458
bizhub C458

Na DataMaster Lab testiranjih je bila Konica Minolta nagrajena z redko in izjemno oceno, 5 zvezdic (od 5 možnih). Trije barvni A3 multifunkcijski tiskalniki, bizhub C458, C558 in C658 so prejeli nagrado za izjemno kvaliteto, produktivnost in uporabne funkcionalnosti, ki znatno izboljšajo delovne procese.

Redke in izjemne ocene!

Serija barvnih A3 multifunkcijskih tiskalnikov C458, C558 in C658 je bila pohvaljena zaradi odlične produktivnosti, fleksibilnosti, vrhunske kvalitete izdelave in nabora strojne in programske opreme. Po besedah predstavnika DataMaster laboratorija, Konica Minolta ponuja najhitrejši avtomatski podajalec, ki so ga kadar koli testirali v njihovem laboratoriju- hitrost skeniranja je namreč kar 222 originalov na minuto v obojestranskem načinu. Hkrati je predstavnik izpostavil večopravilnost: hkratno izvajanje tiskanja, skeniranja in celo prepoznave teksta (OCR), skoraj ne vpliva na produktivnost/hitrost naprav.

Naslednja prepričljiva prednost je prilagodljiv in odziven uporabniški vmesnik. Spremembe v postavitvi in razporeditvi elementov, ki so bile implementirane v zadnjem letu, so znatno izboljšale uporabnost. Predstavnik laboratorija DataMaster pravi, da so zaradi izboljšav, multifunkcijski tiskalniki enostavni za uporabo tudi za neizkušene uporabnike.

Izpostavljena je bila tudi velika predanost Konice Minolte k varovanju okolja in trajnosti. Pri DataMaster laboratoriju so opazili, da v primerjavi s konkurenco, multifunkcijski tiskalniki Konice Minolte delujejo mnogo tišje in imajo manjši negativni vpliv na okolje. Ta dejstvo je podprto tudi s številnimi certifikati, kot na primer Energy Star, Blue Angel in Epeat Gold.

O DataMaster Labs.

DataMaster Labs je neodvisen laboratorij za testiranje pisarniških in produkcijskih aparatov, tehnologij tonerjev in tudi programskih rešitev v obeh segmentih. Vse produkte testirajo v šestih kategorijah: produktivnost, kvaliteta, uporabnost, fleksibilnost, funkcije in vpliv na okolje. Da podelijo oceno 5 od petih možnih zvezdic je izjemna redkost. Za takšno oceno mora produkt izkazovati izjemne sposobnosti in ne sme pokazati kakršne koli slabosti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več